SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jestem chudy, co zrobić?

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2260

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 16
Witam serdecznie. Nazywam się Łukasz pochodzę z Śląska, mam 16 lat, 191cm i około 70 kg. Nawet i 69kg.
Mam kilka pytań dla Was, może Wy mi coś doradzicie bo ja już opadam z sił i nie wiem co robić, a nie powiem denerwuję mnie to.
Mam problem. Jestem dość wysoki, a szczupły. Chciałbym trochę przytyć na wadzę.. tak do 80 kg. Mam strasznie chudziutkie ręce i nie podoba mi się to, bo dziwnie wyglądam. Długi, a chudy jak to mówią.
Jem dużo nawet bardzo dużo, ale nic nie pomaga, mam dobrą przemianę materii, i dziennie też swoje nachodzę...
Chciałbym dostać jakieś porady, co zrobić by przytyć, może zacząć ćwiczyć na siłowni? Jakieś pompki, brzuszki? Nie wiem sam już.
Z góry dziękuje za jakie kolwiek porady i pozdrawiam Łukasz.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2061 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 32316
Jak jesteś szczupły to znaczy że jesz po prostu za mało. Jak wygląda Twój przykładowy dzień jeśli chodzi o jedzenie?
Możesz zacząć ćwiczyć jak najbardziej na siłowni ale jeśli nie poprawisz odżywiania to nic Ci to nie da bo mięśnie od powietrza nie urosną
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 16
Czy ja wiem czy mało... Rano śniadanie, jak wrócę ze szkoły to obiad, za dwie godziny znów coś przekąszę i wieczorem kolacja. Nie czuję tego, że jem, mógłbym ciągle coś jeść, a nie dawało by mi to w znaki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2061 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 32316
A powinieneś jeść 4-5 pełnowartościowych posiłków więc jesz mało a wkręcasz sobie że dużo. Tu jest ten problem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 23860 Wiek 37 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 147326
Zacznij jeść i tyle .

nie liczy się ogólna liczba posiłków tylko ogólny bilans kaloryczny i tyle.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

FBW 5X5 Przełamanie stagnacji

redox 2