Szacuny
1
Napisanych postów
2934
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
25646
Filmach z youtube. Na pewno nie wykonuje ich w stu procentach poprawnie, ale nie ma mi nawet kto doradzić... Potrenuję jeszcze do końca lutego tym treningiem i zmienię go ( nie chętnie ), ale na co byś proponował? Normalne FBW? Czy może jakoś edytować ten? Ale niestety nie wiele znam ćwiczeń by zastąpić te wyżej wymienione
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
jesłi chodzi o ćwiczenia dynamiczne polecam film Olympic Style Weightlifting super film gdzie gość omawia wszytkie ćwiczenia dynamiczne - jeden minus ciężko zdobyć, po angielsku
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
pakmator
to wersja unoszenia bokiem ( barki) przy czym gdy ga==hantle są na wysokości barku dłoń jest tak obrócona jakbyś chciał coś wylać , mały palec wyżej niż kciuk
Szacuny
1
Napisanych postów
2934
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
25646
Dzięki, spróbuje jeszcze się podszkolić. Mam nadzieje że to półtora miesiąca nie spowoduje kontuzji Będę uważał. A co byś polecał po tym treningu? Normalne FBW?
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
jeśli ma zostać w korelacji z piłką nożną i ona jest priorytetem to FBW będzie git , też podstawowe złożone ruchy push press, przysiady, ciągi, pompki na poręczach itd
Szacuny
0
Napisanych postów
133
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
803
Mam pytanko. Czy robiąc masę można jednoczesnie gubic tluszcz? Mam troche oponki na brzuchu co mnie denerwuje... nie chce tracic miesnia tylko tluszcz ;P jak to zrobic?