Szacuny
5
Napisanych postów
491
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3691
ale ten MC na prostych robisz w partii na nogi a za dwa dni masz już partie na plecy i robisz normalny MC? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem. ja bym sobie odpuścił bo moim zdaniem to trochę za szybko po dwóch dniach znów MC robić, plecy troche w kość dostają.
Kulturystyka pokazuje jakim jesteś człowiekiem, twardym jak stal czy miękkim jak panienka.
Szacuny
5
Napisanych postów
491
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3691
a ja mam jedno takie dość nurtujące mnie pytanie. a mianowicie jestem po kontuzji(kolano) i powoli chciał bym wracać na siłownie(fbw), z tym że przez jakiś czas odpuszczę sobie martwy ciąg (zamiast tego będę robił wiosło w opadzie i coś jeszcze wrzucę bez obciążania nóg) i z przysiadu na razie zrezygnuję (bo jednak trochę martwię się o tą nogę).
I oto moje pytanie: Czy jest w ogóle sens takiego ćwiczenia? Czy bez MC i przysiadu da się chociaż powoli budować masę? (dieta jest ok)
Kulturystyka pokazuje jakim jesteś człowiekiem, twardym jak stal czy miękkim jak panienka.
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
193
Mam następujące pytanie:
Czy znacie jakiś program w stylu A6W z tym, że na ramiona?
Chodzi mi o jakiś dobry zestaw ćwiczeń z opracowanym systemem dokładania liczby powtórzeń/serii/obciążenia itd
Ćwiczyłam 8 minute arms, ale to jakieś takie słabe jak dla mnie
Szacuny
0
Napisanych postów
46
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
380
Witam, 6 tyg. jestem na redukcji, sa efekty bo jest dieta i aeroby.
Do aerobó chciałem dorzucić obwodowy trening, robie po 12-13 powtórzeń, 2 obwody zajmuja mi kolo 20+ minut, czy to jest nie za krotko ? mam pytanie mozna cwiczyc to codziennie na lajcie, czy lepiej 3 dni w tyg. z wiekszymi ciezarami? Chodzi mi o to trening ogolnorozwojowy.
Szacuny
0
Napisanych postów
226
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1441
Gurski 3x w tygodniu. Codziennie to przesada i nic dobrego by z tego nie wynikło. A co do aerobów to nie mam pojęcia :/
abcdabcd77 Mój kumpel ma tę ławeczkę i jest całkiem fajna. Sam chciałem ją kupić zanim poszedłem na siłke.