Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 3.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 201470

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
pejoza

yyy.... nic a nic przerwy to w obiegach robisz

w treningach split/fbw itp zawsze okolo 2min przerwy miedzy cwiczeniami/seriami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7
Ale mam na mysli ze jak np. w planie mam zrobic 20 powtorzen jednego cwiczenia w serii to jak po 10 powtorzeniach nie mam juz sily to czy zle jest ze odsapne chwilke i zrobie reszte powtorzen
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9
davidooo masz jakiś dobry sposób treningu na siłe interesuje mnie wycisk :) nop zatrzymałem sie i ani kilo do przodu :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 231 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4370
Davidooooooooooooooo
To w bok to stojąc czy ugięty ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 234 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5495
wiem, ze mnie tu nikt nie pyta, ale dorzuce swoje pare groszy:
pejoza ,będzie to miało znaczenie jak w środku serii zrobisz sobie przerwe. To, że nie jesteś w stanie zrobić całej serii oznacza, że wziąłeś za duży cieżar. Nie bój się małych ciężarów, każdy od nich zaczynał.
mielcarz, poczytaj trochę forum, nikt za ciebie całej roboty nie zrobi, poza tym zawsze warto jest mieć szeroką wiedzę, by móc samemu dostosowywac trening do swojego własnego organizmu
malolatt46, im bardziej się będziesz uginał, tym bardziej będziesz przesuwał pracę na tył barków. Jeśli nie robisz w ogóle ćwiczenia na tyle barki(czyli np. unoszenie w opadzie(tułów równolegle do podłoża)) to możesz robić w pochyleniu, jak robisz, to to nie ma znaczenia. Oczywiście wszystko zależy również od tego jak prowadzisz ramiona - odsyłam do atlasu, gdzie wszystko jest wystarczająco dokladnie wyjaśnione. Zresztą, sam możesz zdecydować na ile masz już i na ile chcesz mieć rozbudowane tylne/środkowe aktony barków i wg. tego dostosować wykonywane ćwiczenia.
Pozdro

Każdy kto dziś jest wielki, kiedyś był jeszcze mały.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
pejoza - powiedz mi w jakim cwiczeniu robisz 20powt? pewnie ciezar jest za duzo napewno!

mielcarz - odezwi sie na gg

malolat - stojac w bok zobacz w atlasie cwiczen

Zmieniony przez - davidooo w dniu 2010-02-11 10:16:03
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 293 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4398
Witam ponownie. Znowu mam dwa nowe pytania. Pierwsze odnosnie cwiczenia brzucha. Przeczytalem wszystkie tematy i chce sie tylko upewnic. Standardowo zalezy mi zeby brzuch wygladal jak najlepiej. Dieta jest, interwaly sa, silownia jest. I teraz: brzuch cwicze na silowni 3 razy w tygodniu w ten sposob: 1. wznosy prostych nog ( lezac badz na krzesle rzysmkim ) 2. Brzuszki na skosnej w dol ze skretem + obciazenie 3. skrety na maszynie stojac 4. przyciaganie kolan do klatki ( krzeslo rzymskie / zwis na drazku ). Abs jakos mi nie podchodzi dlatego cwicze w ten sposob. Jest w porzadku?

I drugie pytanie troche glupie, ale nie chce zasmiecac dzialu odzywienie pojedynczym pytaniem. Ma ktos jakis pomysl na 'podjadanie' podczas diety low carb? Cos w stylu rodzynki, jakies owoce? Generalnie cos tworzacego namiastke slodyczy, ale bez takich efektow. Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
co do brzucha jest ok

trzymaj sie powtorzen min 15 powtorzen

podjadanie na diecie LC?

ciezka sprawa

spytaj w pojedynczych pytaniach w odzywianiu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 402
siema mam pytanie
na treningach sw łapią mnie straszne skurcze łydek biorę magnez na poziomie 700mg dziennie a wapń około 1000 mg dziennie staram się również odżywiac w zdrowe i pełno wartościowe produkty ale to wszystko nie przynosi efektów i już nie wiem co robic, żeby przestały mi dolegac
proszę o pomoc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 148 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1832
Witam czy macie też bóle (nie jest to mocny ból) w dolnej części placów gdy robicie np.wiosłowanie sztangą albo martwy ciąg? mam coś zmienić w treningu oczywiście staram się robić ćw jak najlepiej technicznie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie odnośnie zamiany ćwiczeń

Następny temat

Pomóżcie w ułożeniu planu

Spalanie
Polecane artykuły