...
Napisał(a)
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na forum, przed chwilą założyłem konto, często tutaj zaglądałem. A teraz do rzeczy staz treningowy mam juz gdzies tak 3, 4 lata, zdarzały sie takie okresy, że chodziłem na siłownie ale stwierdziłem, że tam jest niestety zbyt drogo i wole już cwiczyc w domu. Msm do dyspozycji 2 hantle po 5 kg, ekspander, uchwyty do pompek. Moje wymiary to: wzrost: 182 cm, waga: 95 kg, biceps: 42 cm. Mam takie pytanie czy cwicząc pompki w podporze tyłem dosyc często, czy da to szybkie efekty? Cwicze juz tak troche ale nie jestem
o konca zadowolny z efektów. Z góry dziękuje wszystkim za odp. Mam zamiar kupic jeszcze ławke i sztange.

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cwicze hantlami, ekspanderem, robie pompki na tych uchwytach, no i pompki w podporze tyłem. Mam do zrzucenia pare kg
Również pozdrawiam

...
Napisał(a)
Oprócz zwykłego treningu gram jeszcze w kosza, jeżdże na rowerze i gram w badmintona

...
Napisał(a)
Rozwalisz sobie barki,ot co!A efekty...sam widzisz.
Weź się za męskie ćwiczenia:pompki na poręczach,na jednej ręce,w staniu na rękach.A nie się pieścisz
Weź się za męskie ćwiczenia:pompki na poręczach,na jednej ręce,w staniu na rękach.A nie się pieścisz

...
Napisał(a)
hymen nie opuszczam sie zbyt nisko to chyba sobie nie rozwale ale dzięki za rade

...
Napisał(a)
A nogi i plecy to gdzie w planie masz ?
https://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_osób_początkujących__foty_str._12-t359947.html
Pzdro
https://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_osób_początkujących__foty_str._12-t359947.html
Pzdro
...
Napisał(a)
Tyle,że to ćwiczenie jest mało produktywne,zwłaszcza jak dużo ważysz,a ryzyko urazu zbyt duże.
Jeśli chcesz schudnąć buduj mięśnie,niech Ci spoczynkowa skoczy,a plecy,nogi gdzie?
Redukujesz się?Rób interwały jak człowiek!
Jeśli chcesz schudnąć buduj mięśnie,niech Ci spoczynkowa skoczy,a plecy,nogi gdzie?
Redukujesz się?Rób interwały jak człowiek!
Polecane artykuły