SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DT Hesia

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 166756

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6284 Napisanych postów 35769 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 677218
na ten palec to może okłady z lodu. Bo to pewnie jakieś ścięgno małe boli.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1515 Napisanych postów 1708 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 14865
Boli tylko jak zaciskam, a tak to jedynie czuję, że jakiś taki za duży w dłoni, trochę sztywny. Za to kolano coś nie teges i jednak odpuszczam bieganie. Boże, co chwilę jakiś problem. Ale ogólnie dzień jakiś z tyłka, wstałam zmęczona. Może stres jeszcze musi zejść do końca i zaraz będzie lepiej. Bo naprawdę potrzebuję teraz, żeby przez jakiś czas szło dobrze i to nie tylko w pracy, bo pracę to ja mam naprawdę kochaną i wspaniałą, ale nużącą fh**

Edit. Czy ktoś ma jakiś pomysł, jakie suplementy mogłabym wziąć, żeby postawić się trochę na nogi? Wracam do żelaza i kreatyny, dorzucę jeszcze witaminę D, bo wiadomo, jesień, ale tak to nie wiem, czy coś by mi mogło pomóc. Dieta jest moim zdaniem nienajgorsza. Bywało lepiej, wiadomo, jeszcze postaram się poprawić i może schudnąć, jak już zacznę porządnie biegać.

Zmieniony przez - Hesia w dniu 2021-10-25 17:01:15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12548 Napisanych postów 20109 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 599666
Z suplementami nie pomogę, ale jeśli chodzi o ból kolana to spróbuj rolować czwórki i pasmo biodrowo-piszczelowe.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1515 Napisanych postów 1708 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 14865
Może pożyczę od brata pistolet do masażu, bo sobie ostatnio kupił i narzekał dzisiaj, że ma od niego zakwasy na tyłku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12548 Napisanych postów 20109 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 599666
Pistolet jest super, używam regularnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5778 Napisanych postów 9831 Wiek 31 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 212809
Możecie polecić sprawdzoną markę? Taki pistolet do masażu to by było coś dla mnie

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ja mam opcje budżetową, Booster z aliexpress. Na moje potrzeby wystarczy i jestem zadowolona.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Brat też coś typowo budżetowego brał, za trochę ponad 200 zł chyba.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11323 Napisanych postów 21010 Wiek 53 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 620514
Badanka krwi najpierw a potem suple typu żelazo...
Wit D to w ciemno mozesz brać. Pewnie kreatyna też - zawsze trochę w rege pomaga, moze niekoniecznie od razu na to kolano, ale tak "generalnie".
Nic innego bez wiedzy o faktycznych niedoborach nie przychodzi mi do głowy.
Sen, masaż, relaks u kosmetyczki, basen, sauna - i typ podobne luksusy - na pewno na kolano też pomogą:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6284 Napisanych postów 35769 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 677218
Ja sobie dorzucam jeszcze omega 3 i polecam.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Karolina - dziennik ciążowy

Obnizka