EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

DT Hesia

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 209282

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1904 Napisanych postów 2982 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 74480
Viki nieoświetlone i do tego czołówka. Ale póki co biegam w większości po obrzeżach miasteczka i kawałek od miasta.

"Mówisz, że możesz – to możesz. Mówisz, że nie możesz – to nie możesz. Więc sobie wybierz". Mistrz Zen Seung Sahn

https://www.sfd.pl/Dziennik_biegowy_Nadine-t1196269.html 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1665 Napisanych postów 1846 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 16916
Trening siłowy odhaczony. Zabawa bez konkretnego planu, ale całe szczęście palec nie przeszkadza w trzymaniu kettla :)
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13121 Napisanych postów 22944 Wiek 55 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 633752
Brawo!
A jakie masz czajniczki? My żesmy z Młodym na pandemię najcięższy 20kg zakupili - ja nic poza ciągami nie dam rady z nim zrobić, za to bardzo fajnie te ciagi się nim robi.
Mniejsze też mam - jeszcze jeden lock down i bede miała całą kolekcję:)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1665 Napisanych postów 1846 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 16916
Mam standard dla kobiet, czyli 8, 12 i 16. Fajnie byłoby mieć jeszcze 20, może kiedyś :)
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13121 Napisanych postów 22944 Wiek 55 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 633752
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13468 Napisanych postów 21385 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 614705
Kettle w domu to fajna opcja, sama bym chciała ale na razie mam inne wydatki. Cześć ćwiczeń można ewentualnie zrobić z hantlami, ale są takie jak np. swing, gdzie z hantlą niewygodnie.
...
Napisał(a)
Ekspert
No niestety kettle są też po prostu drogie. Im cięższy tym droższy, taki zestawik to parę ładnych stówek. A czasami chciałoby się mieć po dwa z tą samą wagą Ale ja bardzo lubię, biorę i ćwiczę, nie muszę nic składać, skręcać, ustawiać. I lubię sobie pomachać :)
1
...
Napisał(a)
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6791 Napisanych postów 36350 Wiek 46 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 682187
Hantle są super, ale jednak do dynamicznych ćwiczeń odważniki bezpieczniejsze i wygodniejsze. Ja mam w domu 16 i 24 kg odważniki. Używam czasem jak chcę zrobić jakiś krotki wysiłek zamiast cardio.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Ekspert
Regeneracyjne dreptanie po asfalcie. Na zdjęciu komitet powitalny. Dużo burków na trasie, ale te luzem akurat spoko, jakiś śmieszny młodziak mnie kawałek odprowadził, gdy już wracałam marszem. Pogoda idealna do biegania.
Tempo żenujące, aż serce boli, że całe wakacje biegania krew w piach, zaczynam praktycznie od zera. Ale za to tętno wreszcie udało się utrzymać, wróciłam bardziej przewietrzona niż zmęczona :)

I spotkałam jeszcze kota ze świeżo upolowaną myszą w zębach. Ach, wieś

1
...
Napisał(a)
Ekspert
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Karolina - dziennik ciążowy

Następny temat

Redukcja, spowolniony metabolizm, brak apetytu

Spalanie
Polecane artykuły