SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DT Hesia

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 198749

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13149 Napisanych postów 21134 Wiek 41 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 612149
Miałam
Wczoraj u nas rano było biało
A dziś taki lodowaty wiatr i ledwo na plusie.

Szybsze odcinki też są ważne w treningu. Z jednej strony w książce Pod górę fajnie tłumaczą zalety spokojnych biegów i rzeczywiście dużo mi to dało, ale z drugiej tam zalecają jak najpóźniej rozpocząć fazę szybkich biegów i mam wrażenie że trochę za mało tej wysokiej intensywności w planie. Może do takich biegów 100km+ ok, ale przy krótszych biegach to gdzieś tej szybkości brakuje.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1665 Napisanych postów 1846 Wiek 37 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 16821
Zimno jak cholera i jeszcze przenikliwy wiatr, ale dzisiaj też pobiegam :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 77 Wiek 36 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2360
U nas też dzisiaj rano na minusie i wieje. Ale ubrałam się na cebulkę i jakoś poszło. Po Świętach ma już być cieplej, tak powiadają
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12701 Napisanych postów 22609 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 631551
Nie, to nie dla mnie warunki. I tak pokasłuję i ciagle nosa wycieram od 2 miesięcy...
Faktycznie, u nas też niby od soboty ma być coś lepiej,
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1665 Napisanych postów 1846 Wiek 37 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 16821
Dieta w miarę ok, ale mam tyle do ogarniecia przed wyjazdem na święta, że skrupulatne liczenie odpada. Próbuję nadrabiać aktywnością.
Pobiegane, ale nogi jak z ołowiu :(

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1894 Napisanych postów 2975 Wiek 37 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 74241
Coraz więcej tego biegania. I skoro warunki nie odstraszają to jest całkiem dobrze
Ja spod Gniezna , to prawie Poznań i zimno jak cholera i się Hesi brawa należą, że mimo to dzielnie biega.
1

"Mówisz, że możesz – to możesz. Mówisz, że nie możesz – to nie możesz. Więc sobie wybierz". Mistrz Zen Seung Sahn

https://www.sfd.pl/Dziennik_biegowy_Nadine-t1196269.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Będzie dużo biegania. Absztyfikant biega zawzięcie, to i u mnie nie może być lipy. Ale powiem Wam, że kurde faceci to mają jednak zaj**iste fory z tym testosteronem... Ech, chciałabym tak szybko się regenerować po treningach :(
I chyba po świętach już nie będę tak nisko z kcal schodzić, żeby to bieganie jakoś szło. Może wezmę sobie te przyzwoite 1800 i już pal licho tę formę na majówkę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12701 Napisanych postów 22609 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 631551
No jak absztyfikant tez biega to lepszej motywacji być nie może.
Będzie wspięcie na szczyty możliwości:)
Rekordy będą zaraz grane.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Rekordy to chyba będą grane na wadze. Dzisiaj zawrotne 69,8. Nie wiem, co tu się wydarzyło...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13149 Napisanych postów 21134 Wiek 41 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 612149
A pomiary jakieś robisz? Bo z wagą to różnie bywa. I jak kwestia nawadniania? Teraz dość dużo biegasz, może to jakieś zatrzymanie wody.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Karolina - dziennik ciążowy

Następny temat

Redukcja, spowolniony metabolizm, brak apetytu

WHEY premium