Jest liderem w tym dzialeSzacuny
10865
Napisanych postów
20533
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
616878
Madzia - moderatorzy (główny jest jeden) są mało poważni i bardzo autokratyczni. I tak zostawmy. Znajdz sobie mój stary dziennik tam i zobacz jak się kończy. kasowanie postów i bany - nawet nie wiesz ze takie rzeczy istnieją - są na porządku dziennym. Chłopaki też poodchodziły stamtąd- swojego czasu był exodus. Ale dzieki ajazemu, Kebulowi, ruskiemu, Fansowi, Ghorcie (swojego czasu była też) - mnóstwo się nauczyłam. Grupowicze byli super!!!! Ale wiatr im zawsze wiał w twarz. Wiatr moderatora:)
12205
Napisanych postów
19652
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
595651
Forumowicze super i był czas, że dział był naprawdę fajny i atmosfera świetna. Ale moderatorzy upraci i przekonani o własnej nieomylności zepsuli całą atmosferę i wszystkie fajne osoby przeniosły się do innych działów. Też tam kiedyś dziennik miałam.
Z drugiej strony to chyba już jedyny dział na forum gdzie są regularnie konkursy, a nawet nagrody Ja te konkursy lubię, choć nie ukrywam że najlepiej było jak je prowadzili forumowicze, wtedy była super zabawa. Jak prowadzą moderatorzy to zawsze są jakieś probelmy
W każdym razie tradycyjnie biorę udział w KNL, przynajmniej dopóki nie ma jakiś dziwnych akcji O konkursie wspomniałam właśnie że względu na dziennik Gosik, bo wiem że mało kto do tego działu zagląda. Zawsze też można przekonać autorkę żeby dołączyła do Ladies
2000
Napisanych postów
2825
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
84088
A nawet tam do niej zajrzalam do dziennika jak o niej wspomnialas :)
A propos treningu brzucha i kraty to ja najlepiej wzmocnilam core / brzuch jak robilam naprawde ciezkie farmery (farmer walki), zadne planki itd mi takiego poczucia spiecia i stabilizacji nie daly jak wlasnie te farmery. Pewnie wiele sie rzeczy na to zlozylo, ale domsy w brzuchu po farmerach i to uczucie swietnego spiecia wiaze z farmerami.
Zmieniony przez - madzia_666 w dniu 05.04.2022 14:48:36
12205
Napisanych postów
19652
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
595651
Gosik jakby towarzystwo w 35+ nie pasowało to zawsze możesz się przenieść do Ladies Tu są fajne dziewczyny
Paatik i Hesia też robią różne wygibasy na głowie i nie tylko, Paatik to wogóle z gumy jest Madzia też potrafi, tylko ja nic nie umiem bo drewno jestem
Szacuny
279
Napisanych postów
1127
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
86440
Biorę udział w konkursie. Nie planuje raczej prowadzić dziennika. Chyba że z czasem bardziej mnie to wciągnie. Dziennik Patik jest jednym z tych, które od lat śledzę na bieżąco.Tak jak i Viki i teraz Hesi i kilka innych.
1391
Napisanych postów
1535
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
13309
Trochę jednak siła core'u wzrosła, bo press wyszedł. Lekko odbity i powrót brzydki, ale w sumie bezproblemowo weszło. Tylko coś mnie ostatnio w invertach ciągle do tyłu przechyla. W życiu tyle upadków nie zaliczyłam, co ostatnio.