Słów kilka o mnie: Uwielbiam się ruszać. Całe moje życie związane było praktycznie z ruchem. Od najmłodszych lat: gimnastyka artystyczna, siatkówka, jeździectwo, lekka atletyka, sztuki walki. Miska – nigdy nie liczyłam, ale jako młódka ze względu na aktywność fizyczną, mogłam sobie pozwalać na wiele. Po incydencie z drastycznym schudnięciem urosła mi dupa i jakoś ze sobą żyjemy

A więc oczekiwania jakie mam: SIŁA... Powiedzmy, że moim początkowym celem jest dojście do 10 podciągnięć

Pora na obowiązek:
Waga : 73,4kg
Wzrost : 174
Obwód w biuście(1) : 98
Obwód pod biustem : 81
Obwód talii w najwęższym miejscu (2): 78
Obwód na wysokości pępka : 84
Obwód bioder (3): 101
Obwód uda w najszerszym miejscu: 6
Obwód łydki : 38
W którym miejscu najszybciej tyjesz : uda, opona na brzuchu
W którym miejscu najszybciej chudniesz : równomiernie
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Bieganie Często połączone z ogólnorozwojówką na stadionie i ćwiczeniami z obciążeniem własnego ciała. Teraz biegam bez konkretnego treningu, ale mam na swoim koncie przebiegnięty maraton.
Basen – uwielbiam jako odstresowanie. Pływanie ciągłe kraulem. Nigdy nie liczyłam ile przepływam, bo gubiłam się przy 60

Co lubisz jeść na śniadanie: muesli (sama dobieram składniki) z jogurtem albo kefirem i KAWA; omlet z warzywami
Co lubisz jeść na obiad : uwielbiam ryby.... Oprócz tego jestem strasznym mięsożercą.
Co jako przekąskę : owoce – jabłka, truskawki, migdały
Co jako deser : słodycze

Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia, czy regularnie miesiączkujesz, czy bierzesz tabletki hormonalne : stan zdrowia bardzo dobry, miesiączka to rosyjska ruletka – bardzo nieregularna, nie biorę żadnych tabletek
Preferowane formy aktywności fizycznej : co rada starszych zaleci

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : o kur... trochę tego było...Kiedyś: dużo spalaczy min. Tharmline S, Thermo Fat Burner Treca, L- Glutamine Treca. Obecnie: żelazo(jak mi się przypomni), izolat białka serwatkowego 90(średnie... ale kupiłam tylko i wyłącznie ze względu na to, że porcje są w osobnych saszetkach, co mi ułatwia logistykę – ale i tak rzadko biorę. Wolę mięcho

Stosowane wcześniej diety : Nigdy nie miałam żadnej konkretnej diety, ale odchudzam się całe życie

Przykładowe miski. Data jakaś stara, bo raz się zmobilizowałam, żeby ważyć wszystko i mierzyć

Zdjęcia ze względów osobistych wolałabym wysłać na maila. Widziałam, że kilka osób to praktykowało, ino nie znam tego maila

No to teraz nie mam już wyboru.... Muszę prowadzić dziennik i miski i treningów

Kontuzja kontuzją kontuzję pogania...