Jest liderem w tym dzialeSzacuny
1391
Napisanych postów
1535
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
13309
Ech, właśnie mam złe przeczucia, bo już jak doschły do końca to po końcówkach widać, że nie za bardzo złapały preparat. Ale mnie się naturalnie trochę kręcą, więc liczę, że trwała po prostu im pomoże się dłużej utrzymać niż jeden dzień, jak do tej pory. Jak mi się nie spodoba to nie powtórzę i tyle.
Madzia, właśnie teraz delikatniejsze preparaty są. Można nawet na rozjaśnianych robić. No i jest dużo fajnych kosmetyków do pielęgnacji kręconych, można je odpowiednio ułożyć, utrwalić skręt. Korzystałam ostatnio i jak zawsze myślałam, że mam proste jak druty, tak udawało mi się odpowiednim układaniem po myciu uzyskać fajne fale. Jak mi się nie spodoba to zetnę, mi nigdy włosów nie szkoda, bo mi bardzo szybko rosną. Ostatnio eksperymentowałyśmy z fryzurą i wiem już, że chcę wrócić do boba, więc pewnie zaraz po świętach pójdę je znowu skrócić ;)
1391
Napisanych postów
1535
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
13309
A jeszcze Wam dorzucę zdjęcie sukienki na Sylwka. Kupiłam dzisiaj za 25 zł i muszę teraz się gdzieś na tego Sylwka wybrać Przy okazji trochę wyszedł check formy Wiem, że Madzia na mnie nakrzyczy, ale już chyba nie chcę mocniejszej góry. Kto by pomyślał, że od tej głupiej jogi takie muły można mieć
1391
Napisanych postów
1535
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
13309
Madzia, wiem, wiem, kulturystki ze mnie nie będzie Ale jak na w sumie brak treningu siłowego to moim zdaniem naprawdę ładnie to się rysuje i takie proporcjonalne wychodzi. Oczywiście w dużej mierze to jeszcze ulane wszystko, na pewno fajnie byłoby trochę jeszcze zejść z BF, wtedy będzie drobniej, ale nadal sportowo. Nie ukrywam, że moim ideałem są jędrne joginki, więc jak dla mnie to już by mogło mięśni zostać tyle, ile jest :D W nogach też. Jednak widać, że coś tam działam już parę lat, nawet jeśli tak naprawdę nigdy nie robiłam porządnego treningu siłowego na przynajmniej średnich ciężarach, nie wspominając o dużych ;) Jak się porównam do niećwiczących koleżanek to jakoś tak miło
Zmieniony przez - Hesia w dniu 2022-11-14 20:29:40
1391
Napisanych postów
1535
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
13309
Dzięki za komplementy. Niestety jednak nie wytatuuję sobie tych plecków, bo tatuażystka odwołała sesję :( Umawiam się teraz do innej, na co innego, na luty I możliwe, że jednak zrobię sobie nowe tramp stamp, czyli tatuaż pod biustem
Szacuny
2450
Napisanych postów
12109
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
590995
Daj znać koniecznie jak ta trwała się sprawdza :)
Ja mam ten problem ze loki są piękne ale krótko. Jak nawet umyje wieczorem to rano już bałagan na głowie...
A muły to widać tylko jak napniesz a nie napinasz przecież cały czas.