Dziennik Gosika będę podglądać, skoro fika. Swoją drogą, Viki, wszystkie inverty wyglądają łatwo na nagraniach, w ogóle takie rzeczy zawsze wyglądają łatwo, gdy się na nie patrzy. Dopiero jak się robi to nagle walka o życie

Trochę się boję kruka po tym, jak sobie palca wybiłam. Nie chciałabym tego powtarzać. Ale pincha coś nie chce przyjść mimo wzmacniania góry. Jeszcze sporo tej siły brakuje. A czemu Tobie nie wychodzi? Bo możesz mieć
zmęczone mięśnie od treningów na przeszkodach. Jak zaczęłam mocniej działać siłowo to widzę, że to stanie jest trudniejsze, szybciej mi ucieka siła i po 1-2 próbach muszę już przerwę robić. Po prostu nie da się wszystkiego naraz. Paatik też pisała, że zrobiła przerwę od fikania.
Konkursów żadnych robić nie będę, teraz mnie czeka mnóstwo stresów i nie ma co sobie dokładać. Nawet dietę odpuszczam, bo się wykończę. Właśnie mi ktoś podwędził kolejną świetną ofertę na mieszkanie. Siedzę i obgryzam paznokcie, bo trzeba się śpieszyć z kredytem, a już wszystko jest teoretycznie ogarnięte i tylko trzeba mieszkanie znaleźć. Ostatecznie tę zdolność mam nawet niezłą, na jakąś kawalerkę wystarczy. Szkoda, że raczej nie uda się wyhaczyć mieszkania z oddzielną sypialnią i salonem z aneksem kuchennym, bo raczej są już ponad moje możliwości finansowe. A znajoma rok temu zarabiając mniej ode mnie dostała zdolność na jakieś bajońskie sumy, ponad 100 tys. więcej niż ja teraz, z pensją o 1000 zł wyższą. Dlaczego akurat jak ja się biorę za kredyt to nagle stopy w górę, kredyty najdroższe od dekady i w ogóle dramat
Zmieniony przez - Hesia w dniu 2022-04-05 13:17:46
Zmieniony przez - Hesia w dniu 2022-04-05 13:18:26