SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DT Hesia

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 152188

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1391 Napisanych postów 1535 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 13309
Łapcie dwa ostatnie biegi i mój obiadek: zupa z soczewicy i marchewki z podsmażaną papryką i makaronem. Pyszne, może zacznę częściej jeść zupy i zobaczymy, jak moje kiszki będą tolerować strączki w zblendowanej i bardzo mokrej postaci :)

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10865 Napisanych postów 20533 Wiek 53 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 616878
Za siebie patrz naprawdę wytrenowani, od razu przerzuca do przodu.
Hesia - pinchy robiłam długo i u mnie to było kluczowe. Ale może ja jestem wyjątkiem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12205 Napisanych postów 19652 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 595651
U mnie właśnie takie zblendowane strączki w koktajlu, zupie czy "gulaszu" nie powodują problemów.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1391 Napisanych postów 1535 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 13309
Wiesz, Paatik, takie "kluczowe" rzeczy każdy ma inne. Mamy też kompletnie różne proporcje, różnie się nam też rozkłada ciężar ciała. W każdym razie pooglądałam trochę zdjęć i jeden tutorial, powiedziałabym, że tak pół na pół z tym patrzeniem w dół i bardziej przed siebie. Ale nie zamykam się na tę opcję, będę kombinować. U mnie to jeszcze może być kwestia zniesionej lordozy szyjnej. Na razie jednak naprawdę czuję brak siły. Ramiona dostają w kość od samych prób i jak teraz siedzę przy kompie to czuję zakwasy w trickach

Zmieniony przez - Hesia w dniu 2022-10-30 19:41:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Wczorajszy bieg. Nogi ciężkie, ale w sumie po tętnie jakoś tego nie widać. Nie wiem, czy dzisiaj będę jeszcze biegać. Zamknęłam miesiąc z wynikiem 96 km. W listopadzie chciałabym dobić do 110.

3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Musiałam trochę odpuścić bieganie w tym tygodniu, bo coś mnie w kolanie bolało, a wczoraj jeszcze się zaszczepiłam, ale dzisiaj już weszło lekkie pół godzinki i nawet Garmin przyznał, że odrobiłam formę

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Dwa ostatnie biegi. Kurde tak mi się nie chce robić jakichkolwiek interwałów pffff Mam poważny problem z przyśpieszeniem i podniesieniem tętna. Dzisiaj miałam zrobić 3x po 6 minut w progu i oczywiście wiedziałam, że raczej 3 strefa i tylko częściowo w 4 wyjdzie, ale że ostatecznie tylko 3 minuty będzie w 4 to się nie spodziewałam Trzeba przycisnąć te szybsze biegi, bo postępów nie będzie

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 4596 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17906
witam ponownie takze :D zawitalam po 2016 roku :D

AKTUALNY DZIENNIK ACTIVLAB :
http://www.sfd.pl/[DT]_Aniitka155_od_Ladies_do_ActivLab-t1040073.html

...

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie"

Wiesz, co jest naj­ważniej­sze w życiu? Mieć cel. I dążyć do je­go spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który po­siadam, tak jak­by... uszczęśli­wia mnie. Dzieki niemu mam poczu­cie, że war­to żyć, mi­mo prze­ciw­ności. Ale często wątpię. Bar­dzo często.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
No cześć, pamiętam Cię!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 4596 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17906
KOPE LAT, Sama niewiem jak tosie stalo ze tu jestem :D

AKTUALNY DZIENNIK ACTIVLAB :
http://www.sfd.pl/[DT]_Aniitka155_od_Ladies_do_ActivLab-t1040073.html

...

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie"

Wiesz, co jest naj­ważniej­sze w życiu? Mieć cel. I dążyć do je­go spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który po­siadam, tak jak­by... uszczęśli­wia mnie. Dzieki niemu mam poczu­cie, że war­to żyć, mi­mo prze­ciw­ności. Ale często wątpię. Bar­dzo często.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Karolina - dziennik ciążowy

Sztos