SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu, treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 6134674

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 13140 Napisanych postów 18874 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 339452
O zacznę od johy miesiąc potem ten nopal dam dzięki chłopaki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21773 Napisanych postów 71328 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 575929
Lepiej odwrotnie zacznij jak nie chcesz wieńcówki
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 13140 Napisanych postów 18874 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 339452
Ok zadbam o to. Już zamowione za miesiąc badanie zobaczymy
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2060 Napisanych postów 3646 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 78425
Rafal318
SzczytusKajmanus
panowie macie jakis fajny przepis na gulasz wolowy?


Cala sztuka to zrobic wolowine odpowiednio... To najtrudniejsze w obrobce mieso a zrobione poprawnie dopiero da nam zrozumiec czemu tak duzo kosztuje... To nie jest mieso ktore sie wrzuca na patelnie i smazy i gotowe... Bedzie fatalne.jak.ktos nie ma wiedzy i wprawy w regulowaniu z conajmniej trzy razy sile plomienia jaki je smazymy... Tu techniki sa rozne... Na pewno optymalna technika jest smazenie od poczatku na malutkim ogniu i cierpliwe czekanie...



A dupa tam... wrzucasz na duzy ogien, obsmarzasz po kilka sekund z kazdej strony wolowine, potem wrzucasz do gara, godzine gotujesz na wolnym ogniu i miesko gulaszowe mieciutkie:)
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 128 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 176551
marianzulek
Rafal318
SzczytusKajmanus
panowie macie jakis fajny przepis na gulasz wolowy?


Cala sztuka to zrobic wolowine odpowiednio... To najtrudniejsze w obrobce mieso a zrobione poprawnie dopiero da nam zrozumiec czemu tak duzo kosztuje... To nie jest mieso ktore sie wrzuca na patelnie i smazy i gotowe... Bedzie fatalne.jak.ktos nie ma wiedzy i wprawy w regulowaniu z conajmniej trzy razy sile plomienia jaki je smazymy... Tu techniki sa rozne... Na pewno optymalna technika jest smazenie od poczatku na malutkim ogniu i cierpliwe czekanie...



A dupa tam... wrzucasz na duzy ogien, obsmarzasz po kilka sekund z kazdej strony wolowine, potem wrzucasz do gara, godzine gotujesz na wolnym ogniu i miesko gulaszowe mieciutkie:)


Dokładnie Tym bardziej, że rozpoczynanie smażenia surowego mięsa na małym ogniu to wolne zamykanie porów i szybkie tracenie płynów.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94880 Napisanych postów 364880 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670358
Ja tez obsmazam na mocnym ogniu a nastepnie dusze
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 987 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 93341
lodzianin1
Ja tez obsmazam na mocnym ogniu a nastepnie dusze

Tylko tak. A do duszenia trochę alkoholu - wina najlepiej (tylko trzeba je dać na początku żeby się pogotwało i nie za dużo, nieprzegotowane wino w potrawie psuje smak). Alkohol zapobiega przesuszeniu mięsa i utracie soku, bo denaturuje białka w zewnątrz.
1

FLUCTUAT NEC MERGITUR

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 2431 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 74125
Panowie , lecial ktos antka inj advenced anabolics w vialach 20 ml? Jak ze stezeniem? 75mg/ml na etykiecie chce bic tylko 4x w DT 1ml co o tym sadzicie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21773 Napisanych postów 71328 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 575929
Praktywkowany sposób, sam nie próbowałem jednak.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2234 Napisanych postów 12664 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 170898
Rafal318
SzczytusKajmanus
panowie macie jakis fajny przepis na gulasz wolowy?


Cala sztuka to zrobic wolowine odpowiednio... To najtrudniejsze w obrobce mieso a zrobione poprawnie dopiero da nam zrozumiec czemu tak duzo kosztuje... To nie jest mieso ktore sie wrzuca na patelnie i smazy i gotowe... Bedzie fatalne.jak.ktos nie ma wiedzy i wprawy w regulowaniu z conajmniej trzy razy sile plomienia jaki je smazymy... Tu techniki sa rozne... Na pewno optymalna technika jest smazenie od poczatku na malutkim ogniu i cierpliwe czekanie...



Za to ty masz widzę na ten temat prze ogromną
Powiem ci chłopie że zaskoczyles chyba wszystkich dobrych kucharzy świata,
sorry ale nawet w tym programie co gotuję dzieci, wiedza one żeby wołowina nie była sucha to trzeba ją obsmażyć na grubej ciężkiej patelni z mocno rozgrzanym olejem, czyli szybkie zamykanie porów i później dalszą część gotowania,
i zejdź na zimnie zbyt duża pewność siebie to nie zawsze zaleta

Brak podpisu

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

deca,oma

Następny temat

Jaki testosteron lub co najlepiej brać na pierwszy cykl ?

WHEY premium