rion10
podwijasz biodra czyli już przysiad za głeboki, musisz się starać zejść do takiego poziomu gdzie biodra się nie podwijają i stopniowo pogłębiać przysiad
Jaki jest powód podwijania ogona? Słabe rozciągnięcie?
Ilość wyświetleń tematu: 248356
rion10
podwijasz biodra czyli już przysiad za głeboki, musisz się starać zejść do takiego poziomu gdzie biodra się nie podwijają i stopniowo pogłębiać przysiad
rion10kravenskioto i przysiad![]()
- wiem, ze na pewno lokcie za bardzo do tylu, za mocno pochylam sie do przodu (podczas wstawania) i puszczam plecy na dole. (musze sie rozciagnac :-/ ) Zreszta ogolnie bledow na pewno jest masa wiec czekam na krytyke. Dla usprawiedliwienia dodam ze to ostatnia seria![]()
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2013-02-27 18:36:11
edytowałem Ci post i wrzuciłem poprawny link do filmu
Jest słabo widać że brzuchem nie stabilizujesz tułowia, zwróć uwagę, że lamiesz pozycję techniczną, podwijasz biodra czyli już przysiad za głeboki, musisz się starać zejść do takiego poziomu gdzie biodra się nie podwijają i stopniowo pogłębiać przysiad
kierusrion10
Jaki jest powód podwijania ogona? Słabe rozciągnięcie?
kravenskirion10kravenskioto i przysiad![]()
- wiem, ze na pewno lokcie za bardzo do tylu, za mocno pochylam sie do przodu (podczas wstawania) i puszczam plecy na dole. (musze sie rozciagnac :-/ ) Zreszta ogolnie bledow na pewno jest masa wiec czekam na krytyke. Dla usprawiedliwienia dodam ze to ostatnia seria![]()
Zmieniony przez - rion10 w dniu 2013-02-27 18:36:11
edytowałem Ci post i wrzuciłem poprawny link do filmu
Jest słabo widać że brzuchem nie stabilizujesz tułowia, zwróć uwagę, że lamiesz pozycję techniczną, podwijasz biodra czyli już przysiad za głeboki, musisz się starać zejść do takiego poziomu gdzie biodra się nie podwijają i stopniowo pogłębiać przysiad
Tez to zauwazylem po obejrzeniu filmiku, a wcale tego nie czulem podczas siadania. Czyli misja na nastepny trening spiac brzuch i schodzic wyzej. Stopniowo co trening zwiekszac zakres ruchu?
. . . Wolę zginąć stojąc, niż żyć na kolanach . . .
. . . nie narzekaj że masz pod górkę, skoro zmierzasz na szczyt . . .
rion10Rozpiętki też wyglądają dobrze
Pierwszą część mds możesz zrobić troszkę wyżej na wysokość brody a ostatni tuż przed kroczem, jak jest zapas to albo dołóż ciężaru albo zrób 2 sekundy pauzy na końcu powtórzenia ale wówczas ciężaru nie zwiększaj![]()
Antos098w rozpiętkach z hantlami ciężaru dołóż, w przenoszeniu zresztą też.
Powczuwać się idealnie możesz w rozpiętkach na bramie
Nasz sklep
Mega promocja