Kenedisa BekeleleJezeli waga stoi w miejscu a obwod pasa rosnie to zmienic proporcje ww do t czy co innego?
Na początek dorzuć aeroby tylko po treningach siłowych i zrównoważ proporcje tłuszczy. Ma być 1:1:1
Ilość wyświetleń tematu: 248209
Kenedisa BekeleleJezeli waga stoi w miejscu a obwod pasa rosnie to zmienic proporcje ww do t czy co innego?
__Logan__Szrugsy - jaka powinna byc pozycja, tzn chodzi mi o to, czy klatka ma byc wypieta i barki do tylu? Wtedy ruch ramion jest krotszy, jesli dam barki neutrealnie to ruch jest dluzszy ale mniej czuje "kaptury". Obejrzalem rozne filmy na yt i nie jestem pewien bo roznie to wyglada.
Antos098__Logan__Szrugsy - jaka powinna byc pozycja, tzn chodzi mi o to, czy klatka ma byc wypieta i barki do tylu? Wtedy ruch ramion jest krotszy, jesli dam barki neutrealnie to ruch jest dluzszy ale mniej czuje "kaptury". Obejrzalem rozne filmy na yt i nie jestem pewien bo roznie to wyglada.
By angażować mocno szczyty mięśnia czworobocznego grzbietu (tzw. kaptury) to jeśli trzymasz sztangę z przodu, głowę zadrzyj lekko do góry, zaś jeśli robisz to hantlami to przyklej brodę do klatki piersiowej.
"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
__Logan__Antos098__Logan__Szrugsy - jaka powinna byc pozycja, tzn chodzi mi o to, czy klatka ma byc wypieta i barki do tylu? Wtedy ruch ramion jest krotszy, jesli dam barki neutrealnie to ruch jest dluzszy ale mniej czuje "kaptury". Obejrzalem rozne filmy na yt i nie jestem pewien bo roznie to wyglada.
By angażować mocno szczyty mięśnia czworobocznego grzbietu (tzw. kaptury) to jeśli trzymasz sztangę z przodu, głowę zadrzyj lekko do góry, zaś jeśli robisz to hantlami to przyklej brodę do klatki piersiowej.
Ale jak ustawiac barki? Spinac lopatki do tylu i barki tez do tylu czy barki neutralnie?
kubarMam pytanie o trening fbw? Czy ten tryp treningu przy długim zastosowaniu nie powoduję dysproporcji mięśni np. Barki podstawą w fbw jest wyciskani sztangą , sztangielkami rozwija to przednią i boczną głowę barku, tylna zostaje nie ćwiczona. Tak samo z innymi partiami.
Nasz sklep
Mega promocja