rion10og7
Ja również dalej czekam na odp. Dzięki z góry!
to zobacz stronę wcześniej co Ci napisałem
Zapewne jestem ślepy, ale nie widzę na poprzedniej stronie, żadnego twojego postu co do mojego pytania.
Ilość wyświetleń tematu: 248167
rion10og7
Ja również dalej czekam na odp. Dzięki z góry!
to zobacz stronę wcześniej co Ci napisałem
Antos098"ciężko ocenić bo jest słaba jakość filmów, najlepiej jakbyś miał całą sylwetkę na filmie inaczej ciężko coś doradzić"
jestemkoksiarzemWitam, jaki gryf prosty dla początkującego? 180 czy 213cm ? Pozdrawiam
Edit: i czy chromowany czy ocynkowany
Zmieniony przez - jestemkoksiarzem w dniu 2012-11-26 19:44:06
jogaSenseiCwicze FBW systemem ABA... mam pytanie odnosnie malych partii, czy moge na kazdym treningu robic na nie inne cwiczenia? (chodzi mi glownie o bica i trica). tzn na przykladzie bica powiedzmy ze raz robie mlotki stojac hantlami, raz wyciag na modlitewniku, raz sztanga lamana, raz sztanga prosta itd itp? czy raczej koniecznie trzeba dobrac 2 cwiczenia i robic je na zmiane?
rion10jestemkoksiarzemWitam, jaki gryf prosty dla początkującego? 180 czy 213cm ? Pozdrawiam
Edit: i czy chromowany czy ocynkowany
Zmieniony przez - jestemkoksiarzem w dniu 2012-11-26 19:44:06
weź dłuższy i chromowany
lowraiderpytanie zadawane jest:
jak wyglada sprawa z przetrenowaniem w act? boje się by nie przesadzić z treningiem ale jednocześnie ten trening to niezły wycisk,sporo potu leci i szybkie tętno :P
jestem w 3 tygodniu act ciut zmieniony i robie -2 obwody niektóre ćwiczonka robie po 8 powtórzeń -bo nie dam rady więcej ale niektóre robie po 18-25 ;p nie za bardzo czuje mięśnie na drógi dzień po treningu, tylko mieśnie nóg - nie wiem czy to ok czy nie za bardzo
dieta hmmm powiedzmy 3x w tygodniu jest xD act robie z hantlami 2x po 10 kg , ale moge dolorzyć ;D
Nasz sklep
Mega promocja