Mam pytanie co do "intensywności" treningu, trenuje cały czas planem wg roniego:
Push 1
Przysiady
Wyciskanie
Wyciskanie żołnierskie
Wyciskanie sztangielek skos dod.
Pompki na poreczach w wersji na triceps
Push 2
Przysiady
wyciskanie
wyciskanie sztangielek siedząc
Wykroki
Francuz leżąc za głowe
Pull 1
1.Mc
2.Wiosłowanie
3.Żuraw
4.Uginanie stojąc
5.Szrugsy
Pull 2
1.Mc
2.Podciąganie na drążku
3.Uginanie nóg leżąc
4.Młotki stojąc
5.Face pull
Niestety, czuje się czasami "niedotrenowany". W tej chwili jadę tym kolo półtorej miesiąca, może trochę dłużej. Dodam tylko, ze trenuje 3/4 dni w tygodniu, zależy jak pracuje i czy mam czas na cztery treningi. Może dodać serii/powtórzeń? Podoba mi się ten plan, ale zastanawiam się co mógłbym w nim zmienić, żeby go "podkręcić".
I co do drążka, cały czas stoję w miejscu, robię max 6 powt. w 1 serii, później coraz mniej aż do 2 powt. w ost. serii, ostatnio dodałem regresy na maszynie do podciągania, czy to pomoże w podciąganiu? Robię 2-3 serie na 10-12 powtórzeń z małym obciążeniem, które pomaga mi się podciągnąć.
Push 1
Przysiady
Wyciskanie
Wyciskanie żołnierskie
Wyciskanie sztangielek skos dod.
Pompki na poreczach w wersji na triceps
Push 2
Przysiady
wyciskanie
wyciskanie sztangielek siedząc
Wykroki
Francuz leżąc za głowe
Pull 1
1.Mc
2.Wiosłowanie
3.Żuraw
4.Uginanie stojąc
5.Szrugsy
Pull 2
1.Mc
2.Podciąganie na drążku
3.Uginanie nóg leżąc
4.Młotki stojąc
5.Face pull
Niestety, czuje się czasami "niedotrenowany". W tej chwili jadę tym kolo półtorej miesiąca, może trochę dłużej. Dodam tylko, ze trenuje 3/4 dni w tygodniu, zależy jak pracuje i czy mam czas na cztery treningi. Może dodać serii/powtórzeń? Podoba mi się ten plan, ale zastanawiam się co mógłbym w nim zmienić, żeby go "podkręcić".
I co do drążka, cały czas stoję w miejscu, robię max 6 powt. w 1 serii, później coraz mniej aż do 2 powt. w ost. serii, ostatnio dodałem regresy na maszynie do podciągania, czy to pomoże w podciąganiu? Robię 2-3 serie na 10-12 powtórzeń z małym obciążeniem, które pomaga mi się podciągnąć.