Przesyłam wiosło sztangą do oceny:
Regres 70 kg
oraz ostatnia seria właściwa 90kg x6
Regres 70 kg
Ilość wyświetleń tematu: 248270
BBartek18Przesyłam wiosło sztangą do oceny:
Regres 70 kg
pelcu16Witam mam pewien problem ćwiczę treningiem 1 rok treningów etap 5 i tak co tydzień dodawałem w ćwiczeniach obciążenia aż w końcu stanąłem i nie mogę już nic dodać i co mam teraz zrobić aby siła nadal rosła
Masakrator
plecy tragiczne, czy się mylę?
mam pytanko odnośnie RDL:
- podnoszę jak przy klasyku, bądź ze stojaka; ciężar opuszczam jak najbliżej linii ciała (w przeciwieństwie do MCNPN), pierw wypychając tyłek do tyłu, schodzę poniżej linii kolan i wracam, pierw pchając biodra do przodu - czy tak?
BBartek18Przesyłam wiosło sztangą do oceny:
Regres 70 kg
kierusDzisiaj robiłem przenoszenie sztangielki w poprzek ławki. Ćwiczenie miało być w wersji klatkowej jednak po skończeniu wszystkich serii stwierdziłem, że:
-triceps lekka pompa
-klatka średnia
-najszerszy mocna
Jak bardziej wyizolować klatkę i jakie są różnice pomiędzy wersją klatkową, a tą na najszerszy? W dolnej fazie ruchu w tym ćwiczeniu klatki nie czułem w ogóle, a tylko rozciągnięcie najszerszego, dopiero w górnej wraz ze spięciem piersiowych coś było czuć.
Zmieniony przez - kierus w dniu 2013-03-27 20:11:51
PandarekBBartek18Przesyłam wiosło sztangą do oceny:
Regres 70 kg
Zjedz sobie do 50-60 kg i pochyl się, bo jesteś niemal pionowo. To są bardziej szrugsy, niż wiosło.
Myślę że tutaj jest kąt pochylenia około 45 stopni. Powinien być większy? Pytam bo ostatnio gdzieś czytałem że własnie taki kąt jest najbardziej optymalny
Nasz sklep
Mega promocja