tu bylo 45 stopni to napisales ze robie przysiad

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
Ilość wyświetleń tematu: 248378
Antos098Nic nie rozumiesz.
Chodziło mi o to, że w negatywie robisz z tego przysiad bo nie wycofujesz biodra w tył i po prostu sztanga sobie leci swobodnie na pomost.
cspspdzieki, mam ogromny problem z ta retrakcja łopatek, mam prio na podciaganie jednak moje podciaganie troche rużni sie od klasycznego..
trenuje zeby dostac sie do centralnej szkoly panstwowej strazy pozarnej a tam podciagniecie liczy sie od zwisu do brody powyzej drązka i wszystko na rozkaz.. tzn nie da sie przytrzymac w nie pełnym zwisie, bo sekundant i tak poczeka az bedziesz wisial calym ciezarem ciała, tzn na przeproscie łokci. Wtedy przynajmnij ja nie potrafie zpiac łopatek, to chyba jest anatomicznie nie mozliwe nawet nie wiem, moze jest na to jakas rada?
i drugie pytanie:
jakie ma znaczenie ilosc wypitej wody a nabieranie masy?
wg mi nie wchodzi woda, teraz kiedy jest zimno przymuszam sie ale wiecej niz 1.5 litra nie moge.
Czy to prawda, ze woda moze prawie zupełnie wyhamowac przyrost masy?
__Logan__Antos098Nic nie rozumiesz.
Chodziło mi o to, że w negatywie robisz z tego przysiad bo nie wycofujesz biodra w tył i po prostu sztanga sobie leci swobodnie na pomost.
Czyli bylo dobrze tylko musze kontrolowac negatyw, dobrze rozumiem?
Wybacz marudzenie ale musze byc pewien, ze dobrze rozumiem.
NiepoprawnyPytaczWitam. Właśnie skończyłem 1 cykl HST, i teraz będę robił SD wg tego artykułu: https://www.sfd.pl/SD_Strategic_Deconditioning_Strategiczne_Roztrenowanie-t149048.html.
Mam pytanie co do następnego cyklu:
- Dotychczas nie robiłem oddzielnych ćwiczeń na ramiona, czy mogę je wpleść w następny cykl?
- Kiedy mam zacząć mierzyć nowe maxy?
- Widzę zupełny brak przyrostu łydek. Wykonywałem wspięcia na palce w 1 serii z 20powt takim samym ciężarem jak przysiad. Jak powinienem wykonywać tak aby były przyrosty?
Pomożecie młodszemu niedoświadczonemu koledze?
Nasz sklep
Mega promocja