Szacuny
97
Napisanych postów
20120
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
184405
maciek-gda
Dzięki Pandarek, sogacz poleciał :) spróbuję więc, tylko naturalnie na sam koniec, jednak przed brzuchem tak?
Może być przed, może być po. Jeśli np robisz na brzuch unoszenie w zwisie na drążku albo allahy, to katowanie przedramion tuż przed może nie być dobrym pomysłem.
Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5364
Myślałem nad tym, a czy będę zbyt zuchwały jeśli poproszę Cię o jakiś przyklad z dobrze ulozonym planem (bo po wpisaniu w wyszukiwarke same zle rozpisane, bez odpowiedzi, w najlepszym wypadku niezrozumiale przez dziwne korekty i bledy autorow)
Szacuny
2
Napisanych postów
5252
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
12823
Dobra, to mam jeszcze jedno pytanie - czy jeśli dodatkowo ćwiczę Crossfit w jakiś dzień pomiędzy FBW to mam to traktować również jako normalny trening i pić białko przed + bcaa i glutaminę, oraz bulka + bcaa i glutaminę po? Tak robię przy treningach FBW.
. . . Wolę zginąć stojąc, niż żyć na kolanach . . .
. . . nie narzekaj że masz pod górkę, skoro zmierzasz na szczyt . . .
Szacuny
97
Napisanych postów
20120
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
184405
maciek-gda
Dobra, to mam jeszcze jedno pytanie - czy jeśli dodatkowo ćwiczę Crossfit w jakiś dzień pomiędzy FBW to mam to traktować również jako normalny trening i pić białko przed + bcaa i glutaminę, oraz bulka + bcaa i glutaminę po? Tak robię przy treningach FBW.
Po co Ci ta glutamina? Tysiące razy wałkowane- zupełnie nieskuteczny suplement.
Możesz przed dać bcaa, po bulka, ilość w zależności od objętości takiego treningu.
Szacuny
2
Napisanych postów
5252
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
12823
Jeszcze pytanie o aeroby - czy skacząc rano na skakance 16-18 minut intensywnie wystarczy? Bo żeby dłużej to raczej nie mam sił, a intensywność wydaje mi się wysoka, tylko nei wiem czy organizm zdąży się wystarczająco rozgrzać żeby coś spalić.
Szacuny
97
Napisanych postów
20120
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
184405
maciek-gda
Jeszcze pytanie o aeroby - czy skacząc rano na skakance 16-18 minut intensywnie wystarczy? Bo żeby dłużej to raczej nie mam sił, a intensywność wydaje mi się wysoka, tylko nei wiem czy organizm zdąży się wystarczająco rozgrzać żeby coś spalić.
Tak, starczy. Pytanie tylko czy robisz z tego pseudointerwały czy aeroby.
Szacuny
2
Napisanych postów
5252
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
12823
Hehe a czym się różnią pseudointerwały od interwałów? Robię w dwojaki sposób - w zależności od sił w nogach :) Pierwsza wersja to taka że 20 x skaczę spokojnie, później 15 x max szybko, i tak ile mam sił, później kilkanaście sekund przerwy i znów to samo. Druga wersja to taka kiedy mam mniej sił powiedzmy - skaczę wolno jakieś kilkanaście razy, szybciej później i szybciej itd. czyli zwiększę prędkość kilka razy i jak już nie mam sił to chiwlka przerwy i od nowa.