Ok dzięki zastosuje się
a w dni nt tylko regeneracja?

You know I'm born to lose, and gambling's for fools,
But that's the way I like it baby,
I don't wanna live forever.
Ilość wyświetleń tematu: 248211
PaantoliniJa mam następujące pytanie: jak się zabrać do "recompu"? (mam nadzieję, że dobrze napisałem). Chodzi mi o to, że moja budowa ciała jest dość specyficzna, mianowicie mam dość sporo tłuszczu na brzuchu i udach, ale np ręce mam całkiem chude. Z tych względów chciałbym połączyć jednoczesne budowanie masy i spalanie tłuszczu, o ile w ogóle to możliwe. Jeśli tak, to mniej więcej jakie proporcje białek, tłuszczy i węglowodanów powinienem spożywać? No i pozostaje kwestia aerobów - kiedy je wpleść i jak długo powinny trwać? Dodam, że mam zerowy staż, a moja waga to 79 kg przy 183 cm wzrostu.
Antos098PaantoliniJa mam następujące pytanie: jak się zabrać do "recompu"? (mam nadzieję, że dobrze napisałem). Chodzi mi o to, że moja budowa ciała jest dość specyficzna, mianowicie mam dość sporo tłuszczu na brzuchu i udach, ale np ręce mam całkiem chude. Z tych względów chciałbym połączyć jednoczesne budowanie masy i spalanie tłuszczu, o ile w ogóle to możliwe. Jeśli tak, to mniej więcej jakie proporcje białek, tłuszczy i węglowodanów powinienem spożywać? No i pozostaje kwestia aerobów - kiedy je wpleść i jak długo powinny trwać? Dodam, że mam zerowy staż, a moja waga to 79 kg przy 183 cm wzrostu.
Skoro zerowy staż kolego, to nowości nie napiszę. Skup się na technice wykonywania ćwiczeń
PaantoliniAntos098PaantoliniJa mam następujące pytanie: jak się zabrać do "recompu"? (mam nadzieję, że dobrze napisałem). Chodzi mi o to, że moja budowa ciała jest dość specyficzna, mianowicie mam dość sporo tłuszczu na brzuchu i udach, ale np ręce mam całkiem chude. Z tych względów chciałbym połączyć jednoczesne budowanie masy i spalanie tłuszczu, o ile w ogóle to możliwe. Jeśli tak, to mniej więcej jakie proporcje białek, tłuszczy i węglowodanów powinienem spożywać? No i pozostaje kwestia aerobów - kiedy je wpleść i jak długo powinny trwać? Dodam, że mam zerowy staż, a moja waga to 79 kg przy 183 cm wzrostu.
Skoro zerowy staż kolego, to nowości nie napiszę. Skup się na technice wykonywania ćwiczeń
Nie o to pytałem ;) Zdaję sobie sprawę z tego jak ważną rolę odgrywa tu technika, jednak nie jest to odpowiedź na moje wątpliwości.
pajaczeqOk dzięki zastosuje sięa w dni nt tylko regeneracja?
Nasz sklep
Mega promocja