Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

@@@@@@@@@ DORADCY CZEKAJĄ NA TWOJE PYTANIA !!! @@@@@@

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 248148

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1508 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 20209
Mam pomysł może Antos, ronnie i panda zrobicie jakieś filmiki instruktażowe bo co chwila są pytania dot. tej kwestii. Przynajmniej tych najtrudniejszych technicznie ćwiczeń.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 71 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3514

Fatalnie ?

Zmieniony przez - tygrytron40 w dniu 2013-01-12 19:18:25
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 20120 Wiek 21 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 184405
A co to ma być za ćwiczenie? Mc klasyk czy Rdl?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 537 Napisanych postów 15855 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 256574
Lapson1
Mam pomysł może Antos, ronnie i panda zrobicie jakieś filmiki instruktażowe bo co chwila są pytania dot. tej kwestii. Przynajmniej tych najtrudniejszych technicznie ćwiczeń.

Jeśli mi zapłacisz to z chęcią, bo na swoim treningu nie mam czasu na takie pierdoły:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 71 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3514
MC klasyk
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 20120 Wiek 21 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 184405
No to jest źle

W 7 sekundzie utrzymujesz lordozę. W 10 już maksymalnie puszczone plecy i tak jest przez cały film. Wniosek- wiesz jak to zrobić, ale nie skupiłeś się.

Sztanga wędruje na podłogę za każdym razem, każde powtórzenie z deadstartu, czyli takie jak pierwsze. Nogi mają wrócić do tej samej pozycji- Ty zrobiłeś z tego jakąś wersję mc na prostych nogach.

Startujesz z wysokiego biodra, mógłbyś ewentualnie nieco się obniżyć.

Głowa ma być inaczej- patrz się na punkt między ścianą a sufitem, staraj się dążyć do podwójnego podbródka.

Sztanga zupełnie naokoło, nie rozumiesz ćwiczenia; masz ciągnąć cały czas po nogach, ruch taki jakbyś chciał się przewrócić na plecy czy zrobić salto.

Nie kontrolujesz sztangi, na samym dole podnosisz ciężar bicepsami...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 24
Czy warto kupić ten trening? http://pl.ioffer.com/si/shaun t insanity Jest on tylko dla wytrzymałych, czy jako początkujący też mam szanse schudnąć xd ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1508 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 20209
I wszystko jasne :) Interesują mnie jak najbardziej złożone i angażujące jak największą ilość mięśni ćwiczenia typu power clean, hang clean itp. Znacie jeszcze jakieś godne polecenia? (pomijając mc, siady, wiosło bo to oczywiste)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
customer
Czy warto kupić ten trening? http://pl.ioffer.com/si/shaun t insanity Jest on tylko dla wytrzymałych, czy jako początkujący też mam szanse schudnąć xd ?

Z tego co kojarzę, to opiera się on głównie na interwałach, także to samo miałbyś za darmo po odwiedzeniu działu fitrage na sfd. Możesz spróbować, wysiłek zawsze będzie skalowalny do osoby.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 367 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3928
Cześć. Czy skakanka jest dobra na spalenie tkanki tłuszczowej? Jeżeli ktoś się orientuje to prosiłbym o jakiś system czasowy na skakanie. Np 60sec skakania 30 przerwy, 50 sec 20 przerwy czy coś takiego :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening do oceny.

Następny temat

Jesteś KOZAK ! ?

Spalanie
Polecane artykuły