brawn -to może mniej notuj, a bardziej się staraj.
Pes - jak brzmi Twoje pytanie?
Pes - jak brzmi Twoje pytanie?
Ilość wyświetleń tematu: 248137
Antos098StakeManAntos0983x w tyg?? prędzej czy później będzie stagnacja, co jest Twoim prio? MT czy siłownia? jeśli MT to chodź na siłownię 1-2x w tyg, jeśli siłownia to chodź na MT tylko się poruszać. Określ priorytety, robiąc 3x w tyg siłownie i 3x w tyg MT ani w tym ani w tym dobry nie będziesz
MT mam 2x w tyg. (musiałem się machnąć przy pisaniu.
Priorytetem dla mnie jest siłownia. Obliczyłem sobie zapotrzebowanie wyszło mi 3900kcal i tak aktualnie lece z co tygodniowym podbijaniem 1x w tyg. Na mt się zapisałem bardziej aby zdobyć kondyśke i wyżyć się ;). Możesz mi coś więcej na ten temat powiedzieć. Siłownia wt-czw-so, mt pon-śt (myślałem aby w piątek dodać jakieś zwykłe rozciąganie pod mt).
PS
Sory że tak żadko piszę ale nie mam czasem kiedy wejśćpraca siłka miska sen lub praca mt sen (i gotowanie potraw do roboty po robocie)
.
Rozciągaj się po MT. A na siłownię 4x w tyg, o ile czas Ci pozwala, jeśli nie to ograniczyłbym całkowicie MT, skoro prio jest siłownia
Pes2009czy zamiana drazka na wioslowanie polsztanga to dobre rozwiazanie (zeby monotonia nie wpadla i grubosc plecow)
Nasz sklep
Mega promocja