Szacuny
90
Napisanych postów
15094
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
101723
semker- badzo ogolne pytanie, zarowno progresja jak i regresja moze byc skuteczna, regresji/progresji moze podlegac ciezar, ilosc powt, czas przerwy i wiele innych czynnikow jednak dla Ciebie sadze ze lepsze bedzie dokladanie ciezaru z serii na serie jesli o to pytasz
kenedisa- napisalem wyzej o brzuchu
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
jednak dla Ciebie sadze ze lepsze bedzie dokladanie ciezaru z serii na serie jesli o to pytasz - to jest odpowiedz do reszty partii miesni, czyli jednak jeeli cwicze sztangielkami to do nich dokladac 2-5kg do serie ?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Moglibyscie mi pomoc dobrac partie miesni do treningow ? Chcialbym cwiczyc Biceps, Triceps, Klatke, Barki, Plecy, Przedramienia, Brzuch ( na koncu kazdego treningu ) i dodatkowo nogi - chcialbym je robic osobno czyli np . Robie w poniedzialek, sroda, piatek 2 partie a w sobote/niedziele same nogi jezeli wgl jest to mozliwe. Gdy cwicze dajmy na to w jeden dzien klatke i bicepsa, to gdy zrobie klatke to robic jakas przerwe czy nie ma sensu i zaczac cwiczyc bicepsa?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
O przeplatanie mniej wiecej tez ale chodzilo mi akurat o to ze mam poniedzialek, w ten dzien robie klatke i bicepsa dajmy na to . cwicze klatke. Skoncze cwiczyc na klatke czas na bicepsa. I pytanie brzmi czy jezeli skoncze ta klatke to mam odczekac np godzine czy nie ma sensu i robic bicepsa?