Witam. Otóż zauważyłem, że mam dosyć słabą kondycję aby zacząć coś z nią robić. Podam kilka przykładów na początek. Wracam 1.5km ze szkoły do domu, siadam na łóżku i nie mam nawet siły się przebrać, a moi kumple muszą iść jeszcze kilka km. Pogram chwilkę w piłkę i już jestem cały spocony, zajechany i zmęczony. Wyjdę po schodach i już mam zadyszkę.
Ostatnio robiłem sobie EKG - wszystko w porządku, oprócz jakiegoś minimalnie podwyższonego bicia serca. Spirometia, jako, że jestem alergikiem też wyszła w porządku.
Mam dobre warunki fizyczne tzn. się jestem szczupły i ciekawi mnie taki brak sił. Co musiałbym zrobić, aby poprawić sobie kondycję? Jakieś bieganie, jazda na rowerze czy normalne ćwiczenia w domu? Proszę o pomoc...
Ostatnio robiłem sobie EKG - wszystko w porządku, oprócz jakiegoś minimalnie podwyższonego bicia serca. Spirometia, jako, że jestem alergikiem też wyszła w porządku.
Mam dobre warunki fizyczne tzn. się jestem szczupły i ciekawi mnie taki brak sił. Co musiałbym zrobić, aby poprawić sobie kondycję? Jakieś bieganie, jazda na rowerze czy normalne ćwiczenia w domu? Proszę o pomoc...
Krzysztof Piekarz
znam takie przypadki,ze ludzie byli zmeczenie,wchodzili na 4 pietro i nie mieli sily w wszystkiemu winna byla borelioza.sam jestem chory na to gowno.