Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

SARMY -Porozmawiajmy

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3304577

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 220 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1828
Ktoś orientuje się gdzie dostanę suple z a+alabs bądź TWP był sklep w necie ale widzę że jakas inwentaryzacje mają czy cos
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 833 Napisanych postów 1381 Wiek 38 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 11516
Masownik1920
Ktoś orientuje się gdzie dostanę suple z a+alabs bądź TWP był sklep w necie ale widzę że jakas inwentaryzacje mają czy cos

Osoba obsługująca paczki jest na urlopie do środy podajże.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 220 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1828
To kiedy będzie dzialac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1000 Napisanych postów 520 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 11327
Masownik1920
To kiedy będzie dzialac

Hmm, wynika z tego że od czwartku, ale może się nie znam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 37 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 612
Biolab jest ok?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 237 Wiek 31 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 8310
BSR
Masownik1920

Osoba obsługująca paczki jest na urlopie do środy podajże.

Można prosić o nazwę sklepu na priv? Wgl dawno mnie nie było w dziale sarm bo przeszedłem na igłe. Chciałem coś sobie do tego podjeść z sarmów ale widzę że ciężej coś kupić niż wcześniej. Wgl jaki sarm dobrze pasuje do testo?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 27 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 360
Witam, mam pytanie o AC 262-536, jeśli stosuję dawkę 20mg/Ed to dzielić ją na dwie dawki rano i np. po południu czy po prostu raz dziennie i gitara będzie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 833 Napisanych postów 1381 Wiek 38 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 11516
polop012366
Witam, mam pytanie o AC 262-536, jeśli stosuję dawkę 20mg/Ed to dzielić ją na dwie dawki rano i np. po południu czy po prostu raz dziennie i gitara będzie?

Powinowactwo wiązania AC-262536 wynosi Ki 5nM.

Aby spojrzeć na to z innej perspektywy, LGD-4033 ma wiążące powinowactwo
Ki ~1nM.

W związku z tym, dzięki temu możemy założyć, że potrzeba około 5x więcej AC-262536, aby osiągnąć ten sam stopień powinowactwa wiązania jak LGD-4033 do receptora androgenowego.

Tymczasem siła wiązania umieściłaby AC-262536 w tym samym ogólnym zakresie powinowactwa wiązania, co Ostarine i S4.

Stosunek anaboliczny do androgennego
AC262 2,5:1
Ostaryna 3:1
Lgd 4033 10:1
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 77 dni Przeczytanych tematów 37
Witam panów i panie, co przebadać przed mk-677 mam miernik poziomu cukru we krwi pozdrawiam serdecznie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 78 dni Na forum 77 dni Przeczytanych tematów 443
witam, znacie jakieś pewne źródło żeby kupić ostarine?

Zmieniony przez - piotrpiotrpiotr123 w dniu 2025-02-13 18:23:28
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Metanabol METHANDIENONE + proszę o wskazówki i poprawki.

Następny temat

pytanie

Spalanie
Polecane artykuły