[...] GLUKOZE OD RAZU PO TRENINGU V posiłek 3 kromki chleba razowego łyżka pasztetu z gęsi PO CO CI TO;):p chuda wedlina żółty ser PO ZA OK;) VI posiłek przed snem ok 200g ryby (mintaj albo panga) lub ok 250g serka ziarnistego I DO TEGO DODAJ TLUSZCE ZDROWE..TRAN.OLIWA.OMEGA3 Stosuje suple obecnie TCM z olimpu i mono z megabola JAK BEDZIESZ 2 [...]
np. piers z kurczaka jest chuda jakie jest najlepsze bialko ? no przeciez napisal wyzej kolega, ze kurze jaja. ryby i chude miesa Zmieniony przez - Method99 w dniu 2007-12-22 00:29:03
Mam Pytanko: Jestem na Diecie redukcyjnej tkanke tłuszczową. Czy ta dieta jest dobrze ułozona: *Posiłek I: 6.00 - 75g- płatki owsiane(kukurydziane,muski,) zalane mlekiem O,5% + 7 g orzechy włoskie. 80g sera białego chudego. /TYLKO OWSIANE LUB MUSLI *Posiłek II 9.30 - 150g Jogurt Naturalny 50g chleb żytni pełnoziarnisty. *Posiłek III 12.00-12.30 [...]
Możesz coś dodać w zamian, jeśli bilans Ci się nie będzie zgadzał. Zamiennikiem szynki może być każde źródło pełnowartościowego białka, czyli mięso, ryby czy jaja.
[...] być po treningowy jeżeli zmienisz poprzedni na pełnowartościowy posiłek 16.00 V 2 puszki tuńczyka/sardynki 3 kromki chleba orzechy (jakie?) //orzechy włoskie celuj w świeże ryby no i za dużo tych puszek jedna zdecydowanie wystarczy skupiaj się bardziej na węglowodanach bo to one są kluczowe u ektomorfika chleb zamieniłbym na [...]
[...] masz prochu w misce. kreatyne to nie wiem, po co w bilans wpychasz. to jest suplementacja. wywal paluszki rybne, to jest taki sam badziew jak parówy, warzyw tez nie liczy sie w bilansie, a je min. 800g dziennie. sniadanie do zmiany- wywal kefir, daj tam tez zrodlo bialka, jedz rozne miesa- tez tluste, tluste ryby morskie, orzechy, lniany, jaja
7 dodaj orzechów włoskich na przykąłd 9,30 ok ale tune zamieniaj na inne ryby lub mięso 13,30 ok reszta ok do ostatniego możesz warzywo dodać 17 z tuńczykiem jużmówiłem warzywa wyrzuć
[...] poprawić diete, bo nie zawiera dobrych źrodel tłuszczu poza tym z jaj w jednym posilku. Druga sprawa, po co surowe jaja, skoro ich przyswajalnośc jest zdecydowanie niższa niz tych po obróbce? Gdzie warzywa i owoce? czemu jesz tylko piers? Gdzie są ryby w diecie? serki i twarogi to bardzo kiepskie produkty. cala ta dieta jest do przemodelowania.
Co do ryby to myślę, że może być, ale nie smażona. Poczytaj posty o smażeniu, a zobaczysz dlaczego. Co do zupy ten sam efekt będziesz miał dając do diety zwiększoną ilość warzyw (poza tym powiedz, czy do tych zup nie jest czasem dodawana śmietana?). Co do wartościowości Kubusia, to spierałbym się, może i witaminy ma, ale ma też fruktozę (zależy [...]
to zamien proch i nabial na mieso.ryby, jesli masz taką mozliwosc- o wiele lepsze rozwiązanie. jesli nie mozesz pelnozisrnistych, to niech bedzie jak jest ;-)
Chyba lepiej brać te 2 gramy dziennie niż nic lub po 6 gram przez 10 dni.Co o tym sadzisz?? dorzooć w takim razie tłooste ryby do diety - dostarczysz dodatkowych o-3
Wiem o rtęci, ale czy ryby z puszek nie mają już zdrowych tłuszczy z grupy omega ? Jakiej jakosci jest białko z tunczyka z puszki ? Zmieniony przez - Detoxik w dniu 2010-07-14 21:01:15
[...] 2 kromki chleba razowego, max bialka np. to 150g piersi kurczaka ... nad tluszczem to juz stracilem kontrole :) stosuje oliwe z oliwek, niejadam tlustych rzeczy, jak cos to ryby do tego jajka gotowane albo jajecznica, troche surowek, owocow, pije wode niemoge podejsc tak rygorystycznie do odzywiania bo mi funduszy na oplaty mieszkaniowe [...]
[...] mi się, że w miarę przestrzegam tych zaleceń, choć pewnie nie wszystko (o co chodzi z tym wskaźnikiem I/G?). W ciągu dnia staram się jeść 5 razy - porządne śniadanie (jaja, ryby, wędliny, sery itp.), drugie śniadanie (owoce, jogurty, serki itp.), obiad (tu bardzo różnie, ale generalnie taki tradycyjny domowy), podwieczorek (owoce, pełnoziarniste [...]
Źródłem tej rozpuszczalnej w tłuszczach witaminy są produkty pochodzenia zwierzęcego: mleko pełne, śmietana, masło, produkty mleczarskie, jaja, niektóre tłuste ryby, wątroba, tran żółtka jaj. Prowitamina A, zwana też betakarotenem znajduje się głównie w produktach roślinnych takich jak: marchew, dynia, szpinak, boćwina, sałata, zielony groszek, [...]