SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

zalezy

Czy chodziło Ci o: "zależy"?

  • Witam, przymierzam się do wyrobu masła orzechowego z orzechów włoskich. Zależy mi na zachowaniu ich właściwości co za tym idzie nie chciał bym ich prażyć, czy prażenie jest niezbędne w wyrobie owego masła?

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-31 19:49:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Witam, przymierzam się do wyrobu masła orzechowego z orzechów włoskich. Zależy mi na zachowaniu ich właściwości co za tym idzie nie chciał bym ich prażyć, czy prażenie jest niezbędne w wyrobie owego masła? Lekko podsmażone nie straca swoich właściwości.Oglądałem Michała Karmowskiego,w jednym z odcinków robił takie masło i również prażył orzechy.

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-31 21:48:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • zależy czy redukujesz czy masujesz i ile masz zamiar tych pankejksów wciąć na raz, jak to bywa przeważnie nazwa fit tylko w nazwie. Dziękuje Malinka że widzisz we mnie eksperta.

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-05-14 20:09:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Tyjesz poprzez nadwyżkę kaloryczną, głównie to nadmiar węgli, tematów o oliwie na forum jest dużo, poszukaj, co do ilosci zależy od bilansu tłuszczy w diecie, spokojnie można pominąć ją jak się dostarcza tłuszcze z innych źródeł.

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-05-26 07:25:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ok. 20-30min. , zalezy na jaką trafisz:-)

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-05-27 13:44:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Bułka nie powinna być biała a na zwykłym masle sie nie smaży, używa sie do tego masło klarowane, a to czy to danie jest "mocno fit" to już od Ciebie zalezy jak je sobie zatytuujesz %-)

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-23 19:54:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zależy od mąki i odżywki

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-02 10:01:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Oprócz gotowania, pieczenia, pary i smażenia raczej nie ma zbyt wiele innych możliwości %-) Smażenie niezdowe? Hmmm...myślę, że zapewne bardziej niezdrowy jest ten kurczak którego planujesz wrzucić na patelnię. Tyle antybiotyków przez niego przeszło, że nawet nie chcesz wiedzieć "czym" on jest. Wylej na patelnię pare kropel oliwy lub jakiegoś [...]

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-04 00:13:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Oprócz gotowania, pieczenia, pary i smażenia raczej nie ma zbyt wiele innych możliwości %-) Smażenie niezdowe? Hmmm...myślę, że zapewne bardziej niezdrowy jest ten kurczak którego planujesz wrzucić na patelnię. Tyle antybiotyków przez niego przeszło, że nawet nie chcesz wiedzieć "czym" on jest. Wylej na patelnię pare kropel oliwy lub jakiegoś [...]

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-04 00:18:17 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 1. do 5 dni, ale zależy jak przechowywany ( proponuję do 4 :P ) 2. można, ale będą niesmaczne. Po rozmrożeniu wrzuć na patelnię i podgrzej Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-08-06 18:17:04

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-06 18:16:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zależy jaka gramatura tabletek. Ale jeśli mówimy o tej w białozielonym op to jest słodka.

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-08 14:26:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Moim zdaniem w domowych warunkach nie zwiekszysz ilosci produktu hee:-) naturalne jest to ze mieso oddaje wodę , czasem wiecej ,czasem mniej,zalezy duzo od sposobu obrobki i jakości mięsa. Chyba że zrobisz sobie parówki, zmielisz mięcho,dodasz chemi,dolejesz wody i voila,bedzie wiecej...

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-28 17:40:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • cześć, polecacie jakieś urządzenia do przyrządzania posiłków typu parowary/ Tefal Actifry? Jak ze smakiem takich potraw? Wiadomo, przede wszystkim zależy na zdrowiu i czasie przygotowania (zebym na ziemniaki czy kuraka nie musiał czekać pół dnia)

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-09-15 01:05:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • no zależy właśnie jaka ilość :) i jak długie to smażenie jak do posmarowania samego no to żadna różnica jak więcej to bym się spierał akurat kujawski to głównie jednonienasycone kwasy więc do smażenia ok ,ale smaż np. na lnianym :D teraz

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-09-29 23:05:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] z wiadomych powodów - indyk jest droższy, a chcialbym jakąś tańsze źrodło białka, nie chodzi o szybkie przyswojoenie bo na silownie w sobote i niedziele nie chodze, wiec nie zalezy na szybkim przyswojeniu. Nie wiem, jakiś jogurt naturalny z zmielonymi platkami owsianymi/rodzynkami? Pomozcie cos, bo nie znam sie na tym zbytnio :] Dzis kupilem [...]

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-05 15:07:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • wszystko zależy od Twojego organizmu ( a zwłaszcza nadwyżki kalorycznej, metabolizmu, gospodarki insulinowej i ogólnie jadłospisu ) Raczej na masie jak już cheaty konkretne to wliczone w bilans, wg mnie

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-15 20:08:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jak najlepiej przyrządzic łososia - w piekarniku ( folia alu czy rękaw), a może na parze ? Jaka marynata, czy same przyprawy przed itp ? Zwykle robiłam jakieś ziołowe fantazje do różnych ryb, ale zależy mi na czymś specjalnym.

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-18 21:15:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja tylko pieprz ,duża ilość i tłuszcz,tak nacieram. Ważne żeby steka nie smażyć zimnego,trzeba odczekac az uzyska temperaturę pokojową, smażymy te 2-3 min z każdej strony,zależy jakiego steka lubisz,dla mnie może być prawie surowy;-) A następnie nie kroimy od razu ale przykrywamy folią i zostawiamy tak na desce/talerzu,wtedy bedzie miękki i [...]

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-08 08:17:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • pomidory na przykład, cebula, szczypiorek, dżem %-) owoce, zależy na co masz ochotę i co Ci "wolno"

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-09 18:54:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • nie ma reguły, czasem psują się jeszcze przed końcem daty. Zależy jak były przechowywane Ja wrzucam do zamrażalnika i odmrażam przed przygotowaniem

    Odpowiedzi: 2675 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-17 23:05:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)