SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

zalezy

Czy chodziło Ci o: "zależy"?

  • Agg88 zależy jaki chleb pieczesz.Nie masz w przepisie?Zwykle chleby na zakwasie piecze się przez ok 15 min w wyższej temp 220-230 a potem zmniejsza do 200-190 i piecze kolejne 30-40 minut.OKoleżanka mnie uprzedziła:)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-04 22:19:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] ze kilka prob pieczenia zytniego na zakwasie na kamieniu skonczylo sie nieciekawie, ale kilka dalo sie po wyrosnieciu w formie/koszyku'przerzucic'-roznie bywa mysle ze zalezy od smaku- ja nie przepadam za ciemnym pieczywem i dla mnie w kazdym domowym kwas jest wyczuwalny identycznie jak byl w sklepowym, przeciez nie kazdy ma ten sam smak i [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-06 08:59:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja to wczoraj postawiłam na parapecie w pełnym słońcu pod ścierką i rósł pięknie, ale może to względu na mąkę. Bo u mnie w domu latem jest zimno w środku. Ale to zależy, czy masz możliwość wystawienia czegoś na parapet :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-11 09:48:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • nawet drożdżowego ciasta nie robi się w metalu - drożdże, te kupne czy zakwasowe nie lubią się z metalem. Ciasto nie będzie rosło jak należy. To się zresztą tyczy również grzybka tybetańskiego. Żadnych metalowych części w użyciu, jeśli zależy nam na dobrym wzroście :)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-20 12:33:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Un, imo to zalezy od "szczepu" %-) Miałam jedną, co w 5dni płodziła następną i przerabiała cały litr na kwas, a inna (od innego hodowcy) ponad 10 dni się guzdrała... Ale póki słodka, ja bym nie piła, zawsze czekałam, aż caly cukier przerobi, czyli kwaśna bez słodkiego posmaku będzie.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-20 21:20:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ryż + mięso + warzywa. Czasami typowo z sosem. Czasami jako chińszczyzna. Ostatnio ryż + mięso pokrojone w kawałki (np. udziec z indyka) podsmażony z dobrą przyprawą a do tego świeże warzywa (pomidor, ogórek, sałata, szczypiorek, czy co tam znajde w lodówce) + oliwa + pestki dyni. Taka kolorowa sałatka. Ostatnio wymyśliłam sobie coś takiego. Mąka [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-01 21:15:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Najlepiej wyczyścić od razu, wypatroszyć :-) Mój dziadek czasami czyścił od razu na łodzi :-)) Też zależy co to za ryba, ja od dziadka dostawałam podroby rybne na śniadanie, podsmażone na masełku :-) Skąd masz świeżą makrele? Ja nie mogę znaleźć u mnie w mieście, a mam smaka na taką z patelni z ziemniaczkami i szpinakiem jak w Chorwacji %-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-30 10:52:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ooo dzięki :-D to ja napiszę do niej :) Ten jeden niech Ci się na zastępstwo produkuje, bo jakiś zapas trzeba mieć:) W kwestii przepisów mam oficjalną zgodę na kolportowanie od samej Gosi, więc sobie pozwolę : Marynata do mięs : Składniki:6 rozgniecionych ząbków czosnku drobno starta skórka z 2 cytryn ¾ szklanki soku z cytryny 2 świeże, drobno [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-09-19 16:48:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • zależy jaki masz gabaryt tego mięsa, od 30min do 1,5godziny, poszukaj w googlach zazwyczaj są podane czasy dla 1kg to łatwo oszacować ile potrzeba na taki jak masz w domu :-))

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-11-08 09:16:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Sroka sprawdzaj etykiety mimo wszystko. Czasami rosyjskie i francuskie musztardy też nie mają cukru ale to zależy od producenta. Albo jakieś "naturalne receptury" też bywają bez cukru. Sforcia mąka z ciecierzycy dobrze zagęszcza ciasta i nadaje się do ciast

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-12-07 22:40:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ano coś koło tego dodaję zawszę ;-) Jeszcze zależy w jakiej ilości wody moczysz, u mnie to zazwyczaj około 1,5l

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-05-14 21:29:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jest ryzyko że się spali..., to zależy jaką ma moc, ja do masła orzechowego używam młynka do kawy - z tym, że nie dodaję oleju tylko same orzechy mielę. Być może z olejem słabszy blender da radę

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-05-17 10:06:35 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • zależy, do czego ma on być... jak do czegoś na słodko, to nie, ale jako dodatek do mięsa, to i owszem.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-14 12:38:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Aminostar - Nitric Oxide

    Post
    Aminostar

    przed treningiem najlepiej. chodzi tylko o lepszą pompe więc podczas treningu to się tylko przydaje. Można też przed sexem (powinno spotęgować doznania), ale to wszystko zależy od organizmu i jego reakcji na ten suplement.

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-03-01 14:13:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

    Post
    Kuchnia SFD

    Siemka, normalnie nie ma w zwyczaju wrzucać zdjęć swojej szamy, ale dzisiaj wyszły mi mega pyszne "tacos". (Normalnie rodzinka, która zwykle nie pochwala mojego trybu odżywiania, dzisiaj sama zajadała) Przepis: Ciasto: 2 jaja, 70 płatków owsianych, przyprawy. Najważniejsze, płatki blędujemy, aby miały postać mąki. Oddzielamy żółtka od białek, [...]

    Odpowiedzi: 2979 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-03-14 12:36:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dj100 efekt bedzie podobny.? takI kick z mety daj zazwyczaj 4-8kg masy, zalezy czy ktos dodaje AI i jaki cel cyklu. wiec efekt bedzie tu taki ze masy nabije przez pierwsze tyg cyklu a potem ubijanie, i walka z definicja Zmieniony przez - tomczers17 w dniu 2010-02-20 22:48:03

    Odpowiedzi: 149 Ilość wyświetleń: 15776 Data: 2010-02-20 22:47:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • squrwiel - miała być sucha masa po redukcji a tam widzę oma, meta... wiem, że można ale... M-drl dobry bardziej go się chwali w porównaniu do mety ale to zależy jak reagujesz na orale powinieneś sam wiedzieć tam jeszcze wins idzie więc wątroba. Drol też ora nery stwierdzam to w 100% dwa razy brałem i czułem to samo a jak wiadomo tren też nery ora. [...]

    Odpowiedzi: 149 Ilość wyświetleń: 15776 Data: 2010-02-21 00:02:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Co robić w takim przypadku?

    Post
    Trening dla początkujących

    Wypowie się ktoś jeszcze? Bardzo mi na tym zależy.

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 993 Data: 2014-08-12 18:29:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • pomozcie dopracowac trening :)

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    mogezaprowponawc: GRUPA I - poczatki http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=104858 (zrob regenracje CYKL III ) a potem trenng masowy nastepny cykol poszuaj) NO I : SUPLEMENTACJA : - http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=105681 - http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=107727 ODŻYWIANIE: - http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=121899 - [...]

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1505 Data: 2004-03-09 13:58:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Waszek1995 / Masa ! FOTY str.8

    Post
    Trening dla początkujących

    Łydki? To już zależy od Ciebie: jak uważasz, łydki dobrze rosną? Bo wielu ćwiczących ma z nimi kłopot.

    Odpowiedzi: 368 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-27 20:43:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)