SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

progesteron

  • Wysoki Progesteron czym go zbić

    Temat
    Doping
    PRO

    ,3 µg/dl N Estriol wolny <0,07 ng/ml 0,25 N Testosteron wolny 125,31 pg/ml 4,50 42,00 H TSH 3,4000 µIU/ml 0,270 4,200 N Czy ktoś może powiedzieć co jest nie tak chyba winny progesteron czym go można zbić biorę już B6 600mg dziennie ale nie pomaga. Od czego ten progesteron mógł tak skoczyć i czy zerowe libido i samopoczucie to przez niego. Bardzo

    Odpowiedzi: 148 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-11-24 20:54:39 Liczba szacunów: 5
  • Problemy z hormonami (gruczolak przysadki mózgowej mikrogruczolak) PROGESTERON help

    Temat
    Doping
    PRO

    brak checi do zycia wszystko po co na co, wydałem kolejne SPORE PIENIĄDZE i sam ( bo lekarze jak wpsomniałem są ch**owi) okazało się, że jak mam zbita prolke ładnie to przez progesteron(TROCHE PONAD NORME)wszystko siedzi tzn. słabe libido, słabe samopoczucie itd. Moje pytanie brzmi jak zbic progesteron gdy reszte mam ok ( estro,kortyzol,tesc(bo na

    Odpowiedzi: 82 Ilość wyświetleń: 8507 Data: 2017-10-15 20:45:26 Liczba szacunów: 2
  • Pierwszy strzał, rosnąca prolaktyna, TSH i progesteron ponad normę

    Temat
    Doping
    PRO

    Badania są z dziś, tak samo jak pierwszy strzał enana. Dostałem wyniki i nie sądziłem, że: 1. Prolka tak szybko idzie do góry. W ciągu 10dni o 9pkt. Więc coś więcej jest na rzeczy. 2017-11-10 robiłem badania i miałem wyniki: Estradiol 38,36 pg/ml Prolaktyna 16,16 ng/ml co było ponad normę i opisywałem problem na forum Test 7,57 ng/ml Cabaser zb

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 2239 Data: 2018-01-05 17:20:49 Liczba szacunów: 4
  • ***Progesteron & estrogen

    Temat
    Doping

    „męskie" i „żeńskie". Tak samo jak testosteron odgrywa ważną role w żeńskim organiźmie i przynosi wiele korzyści zdrowotnych, tak samo jest w przypadku znaczenia estrogenu i progesteronu dla mężczyzn. Należy pamiętać że arena badań dotycząca hormonów płciowych jest bardzo „upolityczniona" i nadal jest w powijakach jeśli chodzi o badania długo okr

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-01-20 21:39:01 Liczba szacunów: 5
  • Prolaktyna i Progesteron (art)

    Temat
    Doping

    dzialanie pobudzające wykazuje prolaktoliberyna. . Prolaktyna w nadmiarze blokuje FSH , LH ORAZ DOPAMINĘ (antagonista) .. Powstaje ona głównie poprzez dodatnie sprzeżenie z progesteronów , wydziela się również przy nadmiarze endorfin i innych Blokuje ona menstruacje u kobiet , jak i wytwarzanie testosteronu u meżczyzn . Powoduje u kobiet laktację

    Odpowiedzi: 53 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-07-02 02:00:42 Liczba szacunów: 24
  • prolaktyna vs progesteron

    Temat
    Doping

    lko z tymi hormonami, a już tłumaczę dlaczego. Dużo osób myli ze sobą te dwa hormony, myśląc że to jeden i ten sam, też istnieje przeświadczenie, że wybita prolaktyna podnosi progesteron - a jak wiadomo progesteron ciężko zbić. Z tego co zauważyłem jest jednak na odwrót, patrząc na swoje i innych użytkowników badania. Myślę że jednak prolaktyna jes

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 11015 Data: 2015-07-26 11:28:19 Liczba szacunów: 14
  • Podwyższona prolaktyna, progesteron

    Temat
    Doping

    Witam Serdecznie ! W tej chwili mam 22 lata, trenuje 7 lat, 3 lata temu zrobiłem pierwszy cykl prop solo 100 mg e2d, po całej kuracji odstawiłem towar bez żadnego odbloku. Wyszło mi ginekomastia, mocne zmiany skórne - duży trądzik na całym ciele, zaburzenia snu, zaburzenia lękowe. Nie widziałem żadnych spektakularnych przyrostów, do tego skutki ubo

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 757 Data: 2018-07-03 14:14:21 Liczba szacunów: 1
  • Badania do oceny przed cyklem prop + winko progesteron i prolaktyna ponad norme.

    Temat
    Doping

    okolo 110 kg -martwy ciąg: 110 kg -przysiad: 120 kg Planuje cykl testosteron prop 100mg e2d + winko 3x 10mg dzień. Zrobiłem badania i okazało się że mam zawyżoną prolaktyne i progesteron. Pytanie czy zaopatrzyć się w cabaser na tą prolkę i jak go dawkować przy takich wynikach? Poniżej wyniki: Cholesterol całkowity 164 mg/dl (115,00-190,00) N Chol

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1599 Data: 2018-09-04 19:26:58 Liczba szacunów: 8
  • Tura solo, gino, progesteron niiiisko

    Temat
    Doping

    O Z TYM NISKIM PROGESTERONEM?czy jego tak niski poziom może wpływać na to że Estradiol chociaż w widelkach to będzie działać na moje rozwinięte już gino bo gdzieś czytałem że progesteron jest antagonistą estrogenów. Bo prolka też w widelkach to od czego suty puchną? Mialem pod ręką ANASTROZOLE i zacząłem od dziś go jeść żeby trochę obniżyć ten Estr

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 1616 Data: 2017-08-24 02:17:02 Liczba szacunów: 5
  • Prolaktyna i progesteron ponad normę. Co z cyklem ?

    Temat
    Doping

    środkach 1-4 meta 1-12 enan . Zrobiłem badania przed, żeby mieć wszystko pod kontrolą na cyklu. Po otrzymaniu wyników zrobiłem wielkie oczy Prolaktyna duużo ponad normę,progesteron delikatnie przekracza. Jestem OFF, ostatni cykl to meta solo brana rok temu przez 5tygodni 25 ed i 10tab clomidu na odblok. Jeśli chodzi o samopoczucie to jest

    Odpowiedzi: 68 Ilość wyświetleń: 10253 Data: 2015-09-29 17:40:15 Liczba szacunów: 9
  • Estradiol i progesteron

    Temat
    Doping

    Witam. Na wstępnie zaznacze, że nie byłem na żadnym cyklu (jeszcze \-) ) Generalnie ostatni czasy spadło mi mocno libido, faja nie pracowała też jak powinna, ogólne zmęczenie, wzmożona senność itp. Wstępnie moja analiza padła na przetrenowanie i zarąbanie fizyczne (kilka rzeczy naraz się złożyło - wyjazd w wysokie góry, jedzenie głównie z liofiliz

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 530 Data: 2016-11-15 01:07:28 Liczba szacunów: 2
  • Za niski progesteron, prośba o pomoc.

    Temat
    Doping

    i lżej trening jest robić warto to odnotować) Postanowiłem zrobić badania progestosteronu. Wynik wyszedł za niski: Progesteron 0.09 ng/ml Jako ciekawostkę dodam, że badanie progesteronu wcześniej robiłem tylko raz w życiu i było to rok temu jeszcze przed rozpoczęciem jakichkolwiek terapii hormonalnych i miałem identyczny wynik (!) progesteronu ja

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1909 Data: 2017-12-01 16:43:50 Liczba szacunów: 4
  • Zawyżony progesteron po bombie

    Temat
    Doping

    .04 - 15.2) Progesteron 0.294 (0 - 0.149) Test 17.63 (1 - 28.28) badania przed cyklem zaginęły, ale wszystko było w normie Cykl niestety wyglądał jak wyglądał... Chcemy zbić progesteron, kumpel ogólnie jakoś źle się nie czuje, mówi, że libido poleciało, ale jak musi to bez problemu daje radę. Zaczął ładować od wczoraj witaminę B6 500 mg ed. Coś je

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1315 Data: 2017-11-16 11:13:04 Liczba szacunów: 4
  • Progesteron , Prolaktyna Estradiol Powyżej normy... Pomocy!

    Temat
    Doping

    1.WIEK: 30 2. WAGA: 91 3. WZROST: 184 4. WYMIARY: -biceps: 44 -talia: 89 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10 lat moze dłużej 6. DIETA: -białko: 250 g -węglowodany: 200 g -tłuszcz: 50-70 g 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: od 3 lat nie było żadnego , wcześniej tren wino teść : 9. CEL CYKLU: sucha masa 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 3630 Data: 2017-04-26 09:01:56 Liczba szacunów: 3
  • progesteron

    Temat
    Doping

    Potrzebuje Pomocy... Planuje cykl lecz... wyniki badan mnie troche martwią. Co Byście poradzili ?? /SFD/2018/2/10/a74c04a4d70d4d87bae934327292bbcd.jpg

    Odpowiedzi: 215 Ilość wyświetleń: 15405 Data: 2018-02-10 18:14:39 Liczba szacunów: 23
  • Problem z libido , podwyższony progesteron x4 cykl cypionat boldenon

    Temat
    Doping

    :) Badania sprzed bomby: estradiol 26 Prolaktyna 18.5 testosteron 309 W trakcie: estradiol 142 prolaktyna 21.6 (tu poleciała paka tamoksu 27.03.2015) i z teraz: estradiol 28 progesteron 4 (norma 0.25 -1 ) prolaktyna 9.7 test 1500+ Dodam że chwile po dece libido też upadło ale jakoś po tym tamoksie i po hcg było ok do teraz, suty samopoczucie wszys

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 4734 Data: 2015-07-20 10:37:17 Liczba szacunów: 4
  • Proviron a estrogen, progesteron

    Temat
    Doping

    załem tematy o e2 ponieważ wynik wyglada następująco: Estradiol norma 25.80-60.70 wynik 13 Progesteron 0.40 powinienem mieć jakieś 0.20 Odczuwam ten niedobór e2 i za wysoki progesteron. A chciałem się was poradzić co myślicie o czymś takim jeżeli chodzi o te dwa wyniki . Tak mi przepisał sportowiec, nie będę pisał kto. Chodzi o podwyższenie e2 i

    Odpowiedzi: 39 Ilość wyświetleń: 3751 Data: 2017-01-27 08:48:30 Liczba szacunów: 9
  • Progesteron i deca dick

    Temat
    Doping

    czytalem o tym w archiwum az mnie z nog zwalilo.I widze ze coraz czesciej sie o tym mowi,a kiedys wogole nikt o tym nie mowil na forum.Czy te objawy,a mianowicie ginekomastia progesteronowa i deca dick to sa pewne i czeste skutki uboczne przy braniu deki ? czy moze wystepuja tak samo rzadko jak np.zoltaczka przy braniu metandienonu ? Czy to zalezy

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 6391 Data: 2003-02-09 13:45:30 Liczba szacunów: 1
  • wysoka prolaktyna, niski progesteron, faja miekka

    Temat
    Doping

    enie ,że jest coraz gorzej. Może to przez psychikę. moje badania prolaktyna - 414,30 norma : 86,00-324 testosteron 5,28 norma :2,49-8,36 estradiol - 13,37 norma 7,6 - 42,6 progesteron 0,07 norma 0,2-1,4 (badania robione tydzień temu, jedyne badania jakie zrobiłem) Chciałem zapytać się jak mam zanizony progesteron (czy jest wgl potrzeba zbicia

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1066 Data: 2016-11-21 17:07:20 Liczba szacunów: 0
  • ----- DEKA + M-DROL A PROGESTERON ------- OMA + ARMI A CYKL

    Temat
    Doping

    20 mg) 1-10 oma ( 1-4 250/tydz , 5-10 250 e4d 1-10 deka 250/tydz ari ( cały cykl po 0,25 bo mam skłonnosci do gino wole miec mniejsze przyrosty niz powtórke z rozrywki ) walic przez cały odblok ? i jak sie ma sprawa z mieszaniem deki z m drolem w sprawie progesteronu ?Jak ma wyglądac odblok po takim cyklu , mam do dyspozycji tylko clomid

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1633 Data: 2008-09-26 10:17:48 Liczba szacunów: 0