SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

progesteron

  • [...] treść badania. A często jest tak, iż fragment badania wcale nie jest prawdziwy w oderwaniu od reszty tekstu. W dzisiejszym tekście przyjrzymy się przeciwbólowemu działaniu progesteronu. Jest on błędnie uznawany za hormon kobiecy, tak samo, jak estradiol. Tymczasem oba związki odgrywają dużą rolę w życiu mężczyzny. Prawdopodobnie czekamy na [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 896 Data: 5/6/2020 10:07:41 PM Ocena: 0
  • [...] N Estriol wolny <0,07 ng/ml 0,25 N Testosteron wolny 125,31 pg/ml 4,50 42,00 H TSH 3,4000 µIU/ml 0,270 4,200 N Czy ktoś może powiedzieć co jest nie tak chyba winny progesteron czym go można zbić biorę już B6 600mg dziennie ale nie pomaga. Od czego ten progesteron mógł tak skoczyć i czy zerowe libido i samopoczucie to przez niego. Bardzo [...]

    Odpowiedzi: 148 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 11/24/2013 8:54:39 PM Liczba szacunów: 8
  • [...] brak checi do zycia wszystko po co na co, wydałem kolejne SPORE PIENIĄDZE i sam ( bo lekarze jak wpsomniałem są ch**owi) okazało się, że jak mam zbita prolke ładnie to przez progesteron(TROCHE PONAD NORME)wszystko siedzi tzn. słabe libido, słabe samopoczucie itd. Moje pytanie brzmi jak zbic progesteron gdy reszte mam ok ( estro,kortyzol,tesc(bo [...]

    Odpowiedzi: 82 Ilość wyświetleń: 10392 Data: 10/15/2017 8:45:26 PM Liczba szacunów: 1
  • Badania są z dziś, tak samo jak pierwszy strzał enana. Dostałem wyniki i nie sądziłem, że: 1. Prolka tak szybko idzie do góry. W ciągu 10dni o 9pkt. Więc coś więcej jest na rzeczy. 2017-11-10 robiłem badania i miałem wyniki: Estradiol 38,36 pg/ml Prolaktyna 16,16 ng/ml co było ponad normę i opisywałem problem na forum Test 7,57 ng/ml Cabaser [...]

    Odpowiedzi: 24 Ilość wyświetleń: 3035 Data: 1/5/2018 5:20:49 PM Liczba szacunów: 4
  • [...] „męskie" i „żeńskie". Tak samo jak testosteron odgrywa ważną role w żeńskim organiźmie i przynosi wiele korzyści zdrowotnych, tak samo jest w przypadku znaczenia estrogenu i progesteronu dla mężczyzn. Należy pamiętać że arena badań dotycząca hormonów płciowych jest bardzo „upolityczniona" i nadal jest w powijakach jeśli chodzi o badania długo [...]

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/20/2005 9:39:01 PM Liczba szacunów: 6
  • [...] dzialanie pobudzające wykazuje prolaktoliberyna. . Prolaktyna w nadmiarze blokuje FSH , LH ORAZ DOPAMINĘ (antagonista) .. Powstaje ona głównie poprzez dodatnie sprzeżenie z progesteronów , wydziela się również przy nadmiarze endorfin i innych Blokuje ona menstruacje u kobiet , jak i wytwarzanie testosteronu u meżczyzn . Powoduje u kobiet [...]

    Odpowiedzi: 53 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 7/2/2005 2:00:42 AM Liczba szacunów: 24
  • [...] z tymi hormonami, a już tłumaczę dlaczego. Dużo osób myli ze sobą te dwa hormony, myśląc że to jeden i ten sam, też istnieje przeświadczenie, że wybita prolaktyna podnosi progesteron - a jak wiadomo progesteron ciężko zbić. Z tego co zauważyłem jest jednak na odwrót, patrząc na swoje i innych użytkowników badania. Myślę że jednak prolaktyna [...]

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 14636 Data: 7/26/2015 11:28:19 AM Liczba szacunów: 13
  • Witam Serdecznie ! W tej chwili mam 22 lata, trenuje 7 lat, 3 lata temu zrobiłem pierwszy cykl prop solo 100 mg e2d, po całej kuracji odstawiłem towar bez żadnego odbloku. Wyszło mi ginekomastia, mocne zmiany skórne - duży trądzik na całym ciele, zaburzenia snu, zaburzenia lękowe. Nie widziałem żadnych spektakularnych przyrostów, do tego skutki [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1082 Data: 7/3/2018 2:14:21 PM Liczba szacunów: 1
  • [...] środkach 1-4 meta 1-12 enan . Zrobiłem badania przed, żeby mieć wszystko pod kontrolą na cyklu. Po otrzymaniu wyników zrobiłem wielkie oczy Prolaktyna duużo ponad normę,progesteron delikatnie przekracza. Jestem OFF, ostatni cykl to meta solo brana rok temu przez 5tygodni 25 ed i 10tab clomidu na odblok. Jeśli chodzi o samopoczucie to [...]

    Odpowiedzi: 69 Ilość wyświetleń: 17344 Data: 9/29/2015 5:40:15 PM Liczba szacunów: 9
  • [...] 110 kg -martwy ciąg: 110 kg -przysiad: 120 kg Planuje cykl testosteron prop 100mg e2d + winko 3x 10mg dzień. Zrobiłem badania i okazało się że mam zawyżoną prolaktyne i progesteron. Pytanie czy zaopatrzyć się w cabaser na tą prolkę i jak go dawkować przy takich wynikach? Poniżej wyniki: Cholesterol całkowity 164 mg/dl (115,00-190,00) N [...]

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1912 Data: 9/4/2018 7:26:58 PM Liczba szacunów: 8
  • [...] Z TYM NISKIM PROGESTERONEM?czy jego tak niski poziom może wpływać na to że Estradiol chociaż w widelkach to będzie działać na moje rozwinięte już gino bo gdzieś czytałem że progesteron jest antagonistą estrogenów. Bo prolka też w widelkach to od czego suty puchną? Mialem pod ręką ANASTROZOLE i zacząłem od dziś go jeść żeby trochę obniżyć ten [...]

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 2513 Data: 8/24/2017 2:17:02 AM Liczba szacunów: 5
  • Progesteron - temat rzeka

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    [...] 188cm. Nie przyjmowałem nigdy żadnych hormonów, siłka okazjonalnie, bardziej inne sporty typu piłka nożna itp. od kilku miesięcy śledzę forum, szukając informacji na temat progesteronu u mężczyzn. Postanowiłem założyć nowy temat, żeby zebrać kilka informacji do kupy, i zapytać czy komuś udało się nareszcie skutecznie z tym hormonem zawalczyć? [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 376 Data: 8/13/2019 1:35:08 PM Liczba szacunów: 1
  • 1.WIEK: 25 2.WAGA: 72 3.WZROST: 182 4.WYMIARY: -Biceps: bd -Klata: bd -Udo: bd -Talia: bd 5.STAZ NA SILOWNI: - 6.DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: finasteryd 7.POZIOM BF% 15 procent 10.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): chudniecia 11.WYNIKI SILOWE: nie ćwiczę siłowo biegam pół maratony 12. Czy masz dietę? Nie Witam, Na wstępie [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 629 Data: 2/18/2020 9:57:48 AM Liczba szacunów: 0
  • Witam. Na wstępnie zaznacze, że nie byłem na żadnym cyklu (jeszcze \-) ) Generalnie ostatni czasy spadło mi mocno libido, faja nie pracowała też jak powinna, ogólne zmęczenie, wzmożona senność itp. Wstępnie moja analiza padła na przetrenowanie i zarąbanie fizyczne (kilka rzeczy naraz się złożyło - wyjazd w wysokie góry, jedzenie głównie z [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 697 Data: 11/15/2016 1:07:28 AM Liczba szacunów: 2
  • progesteron

    Temat
    Doping

    Potrzebuje Pomocy... Planuje cykl lecz... wyniki badan mnie troche martwią. Co Byście poradzili ?? /SFD/2018/2/10/a74c04a4d70d4d87bae934327292bbcd.jpg

    Odpowiedzi: 228 Ilość wyświetleń: 18936 Data: 2/10/2018 6:14:39 PM Liczba szacunów: 25
  • [...] lżej trening jest robić warto to odnotować) Postanowiłem zrobić badania progestosteronu. Wynik wyszedł za niski: Progesteron 0.09 ng/ml Jako ciekawostkę dodam, że badanie progesteronu wcześniej robiłem tylko raz w życiu i było to rok temu jeszcze przed rozpoczęciem jakichkolwiek terapii hormonalnych i miałem identyczny wynik (!) progesteronu [...]

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 3408 Data: 12/1/2017 4:43:50 PM Liczba szacunów: 4
  • [...] libido spadło praktycznie do 0 ( erekcja itp zachowana ale bardzo się muszę do tego zmuszać). Wykonałem badania krwi i niżej wkleje wam wyniki. Czy nieznacznie podniesiony progesteron mógłby zabić moje libido ? Jest to możliwe? Czy przyczyna jest gdzieś indziej? Posiadam proviron i cabaser ( wiem że prolaktyna w normie ale wolę go mieć na [...]

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 421 Data: 10/4/2019 10:04:49 AM Liczba szacunów: 1
  • [...] przed cyklem): Estradiol (E2) 43,3 pg/ml 25,8-60,7 Progesteron ↑ 0,15 ng/ml 0,05-0,15 Testosteron 5,64 ng/ml 2,49-8,36 Jak widać progesteron niby jeszcze załapał w normie, ale teraz nwm czym go zbić. Gdy wyczytałem że może być to gino progesteronowa, widziałem że trzeba zapodać sporo witaminy B6, bo [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 473 Data: 3/13/2019 6:04:46 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] Badania sprzed bomby: estradiol 26 Prolaktyna 18.5 testosteron 309 W trakcie: estradiol 142 prolaktyna 21.6 (tu poleciała paka tamoksu 27.03.2015) i z teraz: estradiol 28 progesteron 4 (norma 0.25 -1 ) prolaktyna 9.7 test 1500+ Dodam że chwile po dece libido też upadło ale jakoś po tym tamoksie i po hcg było ok do teraz, suty samopoczucie [...]

    Odpowiedzi: 29 Ilość wyświetleń: 7252 Data: 7/20/2015 10:37:17 AM Liczba szacunów: 4
  • [...] - 15.2) Progesteron 0.294 (0 - 0.149) Test 17.63 (1 - 28.28) badania przed cyklem zaginęły, ale wszystko było w normie Cykl niestety wyglądał jak wyglądał... Chcemy zbić progesteron, kumpel ogólnie jakoś źle się nie czuje, mówi, że libido poleciało, ale jak musi to bez problemu daje radę. Zaczął ładować od wczoraj witaminę B6 500 mg ed. Coś [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 2254 Data: 11/16/2017 11:13:04 AM Liczba szacunów: 4