SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Lady przy garach, czyli luźne pogadanki o kuchni i nie tylko ;-)

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 277350

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Mam pytanie, jak gotujecie ryż to go solicie? :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
eveline Trener personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 1440 Napisanych postów 15979 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 230563
ja nie kwestia gustu, ale z solą bym nie przesadzała i tak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja nic innego nie sole, oprócz takich gotowanych rzeczy typu ryż i byłam ciekawa jak robią Ladies. Dziękuje Eveline
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
zależy, do czego ma on być... jak do czegoś na słodko, to nie, ale jako dodatek do mięsa, to i owszem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Dostałam reklamówkę działkowego rabarbaru.
Do czego poza kompotem, który musiałabym osłodzić mogę go wykorzystać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 795 Wiek 57 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 18368
rabarbar jest cholernie kwasny więc bez cukru trudno będzie znaleźć dla niego zastosowanie, może placki owsiane ze zmiksowanym bananem, który da slodycz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Agatha, to jest jakaś myśl. Bardzo lubię rabarbar, ale bez cukru chyba nie przełknę. Jedynie babci wydam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 1532 Wiek 35 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 106705
Ja rabarbar dusiłam i później dodawałam duuużo cynamonu - i później na ciepło do placków owsianych.
I jak dla mnie z cynamonem był ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 444 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 43294
Ja robię do słoików mus z rabarbaru, dosładzam stewią, a potem w sam raz np. do placków owsianych. Cynamon też dodaję obowiązkowo:) Ostatnio też testowałam zapiekankę a kaszy jaglanej właśnie z rabarbarem na wierzchu, też niezłe wyszło.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Cały rabarbam wydałam znajomym. Wolałam nie ryzykować, bo jeszcze bym oslodziła i później miała moralniaka.

Może następnym razem spróbuję.


Czy surowy groszek cukrowy razem z strączkiem wliczamy w miskę?

Zmieniony przez - kleine-hexe w dniu 2014-06-15 14:03:21
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening Brzuch, nogi

Następny temat

WIOSENNE PORZADKI - zabawa / start str24/ podsumowanie str35i36

WHEY premium