No niestety na tym polega życie. Żyjemy aby umrzeć. Wszystko powoduje jakieś uszkodzenia. Pieczywo (gluten) dziurawi jelita. Owoce (fruktoza)powodują Insulinooporność. Mleko (laktoza) to że mogą urosnac nam rogi i kopyta. Piersi z kurczaka że na nieświadomce ładujemy antybiotyki i hormony. Warzywa pestycydy. Papierosy raka płuc. Alkohol [...]
[...] Nigdy nie oglądałem warszawskich koksow. Zawsze tylko słyszałem ze jedza syf itp. Ostatnio widziałem jakis filmik gdzie ktorys z nich opisywal swoja diete na redukcji- kura twarog whey pieczywo mąki platki kukurydziane trochę jakis słodkich platkow typu cheeriosy mleko maslo orzechowe - myślę sobie gdzie ten cały syf za ktory wszysct ich jadą.
http://s6.ifotos.pl/img/Bez-tytul_asxarnw.jpg Magic. Sol, apropo bo nie pamiętam Twojej wypowiedzi odnośnie liczenia ww z mleka/wpc. Liczysz to czy olewasz ? Jak było to pytanie to sorry, na fonie siedzę i ciężko wygooglować. Zmieniony przez - Cayek w dniu 2017-03-13 11:23:59 No. Magic w *uj. Ze zamiast 3 pączków i pół litra soku zje mięso i [...]
[...] 2x mini kanapka ze schabem i serem Pudding Czekolada 85% 3) /SFD/2017/3/28/8c66367a1f624bbb9b236b909f4bfe34.jpg Pierś wędzona 150g Szejk Z reguły staram się używać takie mleko do puddingu czy szejka. 100ml/ reszta woda Wegli 5g Białka 5g fatu 1-1.5g Zmieniony przez - solaros w dniu 2017-03-28 10:09:50
Wracając do tematu sera. To jeśli mowa o low Fat ser - to jest LF SER. Skład mleko. /SFD/2017/4/14/7f1a6d95db4c47cd8bd9023153b6ba1a.jpg /SFD/2017/4/14/f6e04aa7e5174914924c58d58409cd31.jpg PS. MP ma do 70% off (plus extra 15%) Kilka rzeczy zamówiłem. Cytruline Glicyne Tyrozyne Leucine Sosy zero Sery lf Zmieniony przez - solaros w dniu [...]
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/gofry/gofry/przepis.html Z małymi korekta mi. Bo daje 1x jajko. I odrobinę oleju. Nie pół szklanki. Fatu tam jest może 15g na 6 sztuk. ....bo mleko 1%. No i nalesniki też http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/nalesniki/nalesniki.html Zmieniony przez - solaros w dniu 2017-04-15 14:09:47
[...] Ale faktycznie nie zjadliwe. Albo jeść papier udając że to parówki. Parówka musi mieć trochę fatu. Jak każdy wyrob mięsny. W innym wypadku jest Nie zjadliwe. Tak samo jak nabiał. Jak jeszcze jogurt low Fat i twaróg jest zjadliwe tak już mleko 0% czy ser żółty nie za bardzo. No spoko można zjeść. Raz czy dwa czy raz na jakiś czas. Ale na stałe?
[...] pol słoika na raz to samo z keczupem czy innymi rzeczami sa rzeczy ważne ważne bardziej i nieistotne akurat metoda prób i błędów doszedłem do tego ze pijać nawet 3kawy =mleko ok 30ml + 5-10g oleju dzień przed startem - wpływ ma żadny! bez wliczania ale wracamy do punty wyjścia DAWKA! co innego typowa BPC gdzie idzie 30g oleju i 20g masła [...]
chłopaki powiedzcie mi czy doliczacie węgle z nabiału (kefir, jogurt naturalny, mleko) do dziennego zapotrzebowania na węgle, bo mama dylemat czy liczyć czy sobie darować...
[...] smietana 30%, maslo, majonez, orzechy, oliwa, tluste miesa i jaJka (ale jedno i 2 nie w kazdy dzien), smaze na smalcu (ale tego nie licze), mozzarella, czasem inne sery i mleko kokosowe, czasem boczek. To sa produkty ktore leca w kazdy dzien, dlatego ze mi bardzo smakuja, myslisz ze nie liczenie proporcji kwasow tluszczowych sprawdza sie na [...]
[...] nauka poszła do przodu. I już tłuszcz nasycony nie jest bee. Nie każde ilości. Tak więc u mnie jest, czy są w menu; Tłuste mięsa Czekolada Olej rzepakowy Orzechy Nabiał (mleko/ sery / Jogurty) Masło Od czasu do czasu tłusta ryba Tak patrzę do lodówki i to widzę. Jak wrzucisz to wszytsko do młyna,może idealnie 1:1:1 nie wyjdzie - ale bedsie [...]
[...] pomyślałem że wezmę może kolejne 3. Pojechałem to już nie było. Ale mieli jakieś inne bez laktozy - też polskie - co z tego jak wegli 5g+. Fatu mniej niż 1. Czekam na mleko kiedy będzie miało 2g fatu / lepiej 1g ale 2 g znosne nadal. Max 2g wegli . I 10g białka. Heheheh choć imo - za 5 lat przypomnę te słowa- wszytsko ku temu zmierza. [...]
Dlatego za twoją radą, sam testuje różne rzeczy. Chciałem się w 100% upewnić czy wszystko wywaliłeś, bo np mleko zostawiłeś tam, może nie dużo ale mimo wszystko trochę go było. W fałdach dzisiaj miałem łącznie 24mm, a forma w dalszym ciągu jest zamglona, ta woda psuje mi to wszystko (mam taką nadzieję). Na bicepsie mam 3mm, a żyły mimo wszystko [...]
[...] smak, najlepszy smak czekoladowy jaki piłem i zarazem najlepszy smak jaki w ogóle piłem 4) 9/10 bez problemu się rozpuszcza, lekka piana która zaraz opadła 5) Taka sama jak mleko czyli tak jak powinno być łatwo się pije nic się nie przykleja i nie pozostaje w szejkerze 6) Podobne do białka od SFD, ale z tak dobrym smakiem jeszcze się nie [...]
krowa zaczyna dawać mleko jak jest cielna a potem to cały czas je produkuje jakoś tylko że normalnie to kilka miesięcy w roku musi odpocząć od produkcji mleka. Sluchajcie przecież kobieta jak ma dziecko to też produkuje mleko i jak karmi/ściąga mleko regularnie to ma tego mleka i z 2-3 lata tak samo z krowa zeby krowa miala mleko jest kilka razy w [...]
[...] procesy termiczne (pasteryzacja, sterylizacja), czyli procesy nieodzowne w dzisiejszym mleczarstwie, zapewniające bezpieczeństwo mikrobiologiczne mleka. Bezwzględnie każde mleko trafiające do przerobu do zakładu mleczarskiego jest poddawane wspomnianym zabiegom. Kompleksy te tworzą się już w temperaturze 60°C. Następuje wówczas rozfałdowanie [...]