SoltoNie chcę spamować,nie mam w domu wagi kuchennej,a po prostu interesuje mnie jaką część wagi ryby stanowi lód/woda(ile faktycznie waga mięsa),chciałem się dowiedzieć jak to wyjdzie cenowo w porównaniu do piersi z kurczaka,nie jestem zbyt zamożny i po prostu chciałem zapytać jak to wagowo/cenowo wychodzi bo chciałbym trochę oszczędzić.
Tak, Przemek teraz pojedzie do Twojej miejscowości, wykupi każdy gatunek ryby z każdego sklepu, zważy przed rozmrożeniem, zważy po rozmrożeniu, usmaży, sprawdzi która smakuje najlepiej i poda Ci te wszystkie wyniki. Weź pomyśl zanim zadasz jakieś pytanie.
"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"
DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html