[...] duzo to wystarczy że zrezygnujesz z węgli na kozyć białka tak dieta bez wiekszych korek jak na mase to moze byc idealne rozwiazanie nawet miód po treningu. Matek-laktoza to cukier mleczny-więc nic dobrego,ogólnie w młodym wieku nie ma sie czym przejmowac chyba że jestes ciut otyły,osłabia to też wchłanianie składników odzywczych-w praktyce nie [...]
Domyslam się że chodzi o dextroze,ale nimniejszym nie znam tego produktu a tak prost cukier moze być kozystny lecz dla osób wyjatkowo szczupłych tylko dawka z tym zwiazane ile gram naprawde cięzko wyczuć-nadmiar odłozy się w tłuszcz a niedosyt nic nie zmieni. Ja osobiscie stosuje i polecam Max Carb TREC,zawsze stosuje to po treningu w celu [...]
[...] 10g oliwy warzywa Wychodzi 4g WW w DNT/5g WW w DT 2.7g B w DNT/3g B w DT 0.5g T w DNT/0.5g T w DT Oczywiście nie używam żadnych sosów, ani żadnych dodatków, które zawierają cukier. Jedynie przyprawiam kurczaka przyprawą, ale wydaję mi się, że chyba na moim etapie w diecie redukcyjnej chyba jest to dozwolone :). Suplementacja Rano 1 caps witamin [...]
[...] bartku - jak wyjdzie to najwyzej oddasz rodzinie :D wbijasz dwa zoltka (lub wiecej - pokombinuj), troszke octu, miksujesz i dolewasz olej bardzo powoli. dodajesz do smaku cukier, sol, pieprz lub tak: skladniki: 1 jajko, 1 zoltko, 1 szklanka oleju, sok z 1/2 cytryny lub 1 lyzka octu winnego, szczypta soli, wykonanie: ubijac mikserem jajka, sok [...]
A słodkie kakao to niby nie cukier? Słodzą to dużo gorszym badziewiem niż miód. A jak się boisz o cholesterol to wciągnij do tego kilka orzechów, migdałów czy jakiś olej lub tran. Ja mam tran cytrynowy, to mogę mieszać i smak wychodzi całkiem fajny, czasem dolewam też olej lniany Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2009-10-10 23:06:18
[...] dlatego lubię jajka gotowanie na miękko Surowych żółtek jestem w stanie wciągnąć z 15 na 1 raz Posłodź miodem jeśli już. Te słodzone kakao niewiele Ci daje w zamian za ten cukier. Miód ma sporo ciekawych właściwości i łyżka z rana czy np po treningu IMO nie zrobi Ci krzywdy. Wiadomo, że miód to glukoza i fruktoza, ale zawsze możesz to wymieszać [...]
podbijam sobie tym kalorie, aczkolwiek jakiegos specjalnego srania nie mam - moze dlatego, ze na tronie kazdego dnia jest ze 3 razy. Mozliwe jest ze te wegle to w duzej cześci po prostu cukier? Zmieniony przez - avanuss w dniu 2014-12-20 20:09:32 Zmieniony przez - avanuss w dniu 2014-12-20 20:09:48
[...] że będę musiał wejść na niskie węgle #-P Ale mus to mus, zobaczymy; Zostaje jeszcze dodać dodatkową aktywność/HIIT w DNT No i zarzucić jakiś spalacz Może popracuj nad jakością węgli, po trenie jeszcze lody ujdą ale w pozostałych posiłkach skup się na dobrych zródłach weglowodanów. Jest duża szansa, że jak odstawisz cukier to woda zejdzie.
[...] slonecznikowy nie jest dobrym zrodlem tluszczy poza tym sos slodko-kwasny lowicz out -samodzielnie przygotuj sos na bazie przecieru/koncentratu pomidorowego, gotowce maja cukier, syrok fruktozowo-glukozowy, czesto olej slonecznikowy i wzmacniacze smaku Jogurt 7 zboz out - owocowe jogurty to tez slaby pomysl, jesli juz to naturalne, ale tez nie [...]
[...] się wtedy jak jakaś staruszka. Potrzebuję dużo więcej snu - w tej chwili rzadko śpię poniżej 10h. Cholesterol podwyższony, mimo że jem naprawdę czysto jak na okoliczności, cukier w normie. Nie wiem czy to ważne, ale mam ciągłą infekcję, która wychodzi w badaniach, ale może to być wynik wymrażania nadżerki, zębów (leczę je ostatnio) lub po [...]
jakie są ilości glikogenu u człowieka ćwiczącego (przedzial)? Człowiek dysponuje dwoma zbiornikami tego związku: wątrobowym i mięśniowym. ->Ten pierwszy stanowi źródło glukozy, zabezpieczającej pracę układu nerwowego oraz wykorzystywanej przez krwinki czerwone (glikogen odpowiedzialny głównie za utrzymanie właściwego poziomu glukozy we krwi). [...]
Czy poliole zawarte w ksylitolu powinienem wliczać normalnie w bilans? Kiedyś czytałem, że są to kalorie, których organizm nie potrafi wykorzystać, ale nie pamiętam już o co dokładnie tam chodziło. Ksylitol zawiera 240kcal w 100g i się zastanawiam, czy traktować go po prostu jak cukier o niższej kaloryczności, czy jakoś inaczej.
Czy poliole zawarte w ksylitolu powinienem wliczać normalnie w bilans? Kiedyś czytałem, że są to kalorie, których organizm nie potrafi wykorzystać, ale nie pamiętam już o co dokładnie tam chodziło. Ksylitol zawiera 240kcal w 100g i się zastanawiam, czy traktować go po prostu jak cukier o niższej kaloryczności, czy jakoś inaczej. podbijam