ból głowy mógł wystąpić przez wysoki cukier we krwi jeśli masz cukrzyce lub stan przedcukrzycowym inna opcja carbo zawiera substancję która powoduje reakcję alerginczną Lepiej odstawić carbo, jedzenie dużo lepsze
jezeli jest zdrowy raczej trudno bedzie osiagnac taki pupal, aby cukier powodowal dolegliwosci, przynajmniej ten zjedzony, jjednak nie wiaodmo w sumie w jakim stanie jest jego gospodarka insulinowa
Było o tym sporo przeczytaj o kortyzolu , za co odpowiada na co ci zapisał ci te leki co do miesni to działaja ujemnie zamieniaja białko miesniowe w cukier z tym ze zwiekszaja odpornosc na bół , wytrzymałosc , ochraniaja przed kontuzjami ...
[...] że lepiej byłoby to wyeliminować. Białko -- jakie wybierać to najtańsze czy jest jakiś aspekt główny, którym powinienem się kierować przy wyborze ? Bo w tematach podwieszonych jest napisane jakie białko wybrać ale nie jest napisane czym sie kierowane, dlaczego takie a nie inne. po co Ci cukier jak dasz najprostsze wpc smakowe i będzie dobre
Najlepsze jest jak ludzie piszą: "Po zastosowaniu gainera przybyło mi 5kg, bardzo polecam". Panowie, weźcie się ogarnijcie. To zazwyczaj zwykły cukier + barwniki + aromaty smakowe, a te droższe to jeszcze mają trpchę białka. Wg mnie to lepiej już zjeść jakiś jogurt... na to samo wychodzi, z tym że nie trzeba na siłe tego przełykać
To już zależy od tego jak będzie wyglądać twój dzienny bilans kaloryczny, wiadomo, niektóre słodziki nie mają, cukier ma. Ja bym na twoim miejscu stopniowo odzwyczajał organizm poprzez zmniejszanie ilości dodawanego słodzika
Mam takie pytano. Od jakiegoś miesiąca cały czas zastępuje cukier i miód słodzikami w postaci jakichś tabletek na bazie cyklaminianu i sachranianu sodu. Chciałbym z tym skończyć. Tak, skończ ale z zastępowaniem miodu słodzikami. Mnie 1,2 kg - słoik 900 ml modu gryczanego starcza na dwa tygodnie a efektu jojo nie mam. Słodzę obficiej nim herbatę do [...]
tzn mówisz o wiórkach kokosowych tak? Jeżeli tak to jest to źródło nasyconych kwasów tłuszczowych i błonnika. Żurawina dostępna w sklepach to w 50% cukier także to kiepski dodatek. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2015-01-07 22:41:35
[...] zaczniemy ładować systematycznie ich duże dawki to organizm się przyzwyczai), natomiast musztardy ketchupy - raz na jakiś czas moga być ale na redukcji są nie wskazane!!! dlaczego akuratna musztarda o którą pytasz- cukier albo syrop glukozowo-fruktozowy pozatym w większości zadużo chemi Zmieniony przez - LeeJaedong w dniu 2010-05-04 16:43:21
Tani gainer to tani cukier, tanie białko okrojone do znośnej granicy, bilans azotowy poprawiony tanią kreatyną. Strata kasy. Lepiej kupić wpc http://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Whey_Protein-opis33284.html?gclid=CMy_iuOtrNECFciCsgodNKYNqA i trochę płatków owsianych błyskawicznych i robić sobie własnego szejka. Skoryguj ilości, bo jeśli zakładasz [...]
za mlody jestes na jakies tam diety skup sie na prawidlowym odzywianiu ogranicz przetworzone produkty,smieciowe jedzenie,slodycze,cukier co do silowni radze poczekac 1-2lata
U mnie w sklepie samoobslugowym jest Glukoza, w opakowaniu 0,5 kg za 3.50 zł. Powiedzcie czy macie tansza <LOL>. Jest w opakowaniu takim jak np. bułka tarta, maka, cukier itd., ale po 0.5 kg. Nie widzialem nigdzie tanszej. Pozdro dla was
Eh. Wydaje mi się ,że 4 serie to trochę mało. Mięśnie trzeba dobić, aby potem regeneracja była efektywniejsza. Trzymam bardzo dobrą dietę ;) 2,5 g białka na 1kg masy ciała i do tego oczywiście 2x więcej białka czyli 4:2:1 - cukier,białko,tłuszcz.