[...] jesc ciagle to samo i zaczalem ostatnio zamiast dodatkowej porcji 100g ryzu zjadac porcje nutelli wraz z kromką. Nie wiem tylko jak to sie ma na inne organizmy, slyszalem ze cukier zalewa, no ale jak ktos zmiesci sie w kalorycznosci to nie wiem jak to moze mu zaszkodzic. Spotkalem sie ostatnio z forum Warszawskiego koksa i po czesci ich rozumiem.
[...] Czy mogę wymieszac 15g takiego sosu (z oliwą - o tym w drugim pytaniu) i obtoczyć w tym kurczaka? skład i kcal jest w linku który podałem wyżej, niby ten cukier tam jest.. jestem na low carbie. i drugie pytanko, wczoraj kupiłem taką oliwę,czy ona jest spoko? mogę ją bez problemu dodawać do posiłków (lub pić ze szklanki) czy [...]
raczej głupoty cynamon sprawia po prostu, że organizm nie wytwarza zwiększonej ilości insuliny gdy pojawi się cukier, doprowadza do tego że wytwarzana jest odpowiednia ilość insy do zjedzonej ilości węgli, pomaga cynamon np. bo odciąża trzustkę. Nie opóźnia także trawienia
[...] jest dobry waszym zdaniem? Nie za dużo węgli? /SFD/Images/2015/4/20/e6355a38ee5a41f2b4f519420014b58a.jpg za dużo cukrów to na pewno, wywal żurawinę i rodzynki = sam cukier, dodaj trochę białka i będzie ok Ryż brązowy, makaron pełnoziarnisty, kasza jaglana, kasza gryczana, kuskus Mógłbym prosić o uporządkowanie tych źródeł węgli od [...]
" Zastanawialem sie nad TKD lecz wybralem CKD ze wzgledu na ... w sumie nie mialem powodu Wrazenia takie jak wiekszosc na ckd (wrazliwosc na cukier po dniach ladowaniam, spadki wody itp). Zastanawiam sie w takim razie nad przejsciem z CKD na TKD w najblizszych 2 tygodniach i bylbym wdzieczny jesli wypowiedzialbys sie na temat takiego [...]
[...] drogie" Wuchta34 otóż to, tylko naturalne białka smakują jak mleczko po rozcienczeniu, pienia sie (ale piana opada) a w tych innych ulepszonych slodzikach, wpakuja cukier, weglowodany kosztem białka. HeBRa21 "30 g Ostrowi + 5g kakao + mleko i jak shejk smakuje " HeBRa21 o to chodzi, moim zdaniem lepiej kupic sobie w smaku [...]
Oburzenie na jednej ze stron w US-a bo kilkoro naukowców sugeruje wprowadzenie restrykcji na cukier takich jak na alkohol :-)) http://www.theblaze.com/stories/bitter-calif-researchers-now-want-sugar-controlled-like-alcohol-and-tobacco/ Zmieniony przez - BAMF w dniu 2012-02-03 13:39:14
[...] że łagodzi podrażnienia po depilacji, na to tez potestuje, bo wygladam zawsze jakbym przez przeciwpiechotne zasieki pare km uciekałą A powiedz mi, czzy Twoje po tych 24-48 h nadal bąbelkują? Bo ja sie boje, ze jak bąbelkują, znaczy, ze mają szamy w chvj, czyli jeszcze cukier nie zjedzony@-| Aj Wy studenci, u mnie jeszce słodki czas prematuralny
u mnie stoi koło grzejnika ok 9 dni, w kuchni ciepło non stop, gazowana jest, smierdzi kisą, jest kwaśne ale posmak lekko słodkawy jest i tak. Tez daje 60g na litr. To czyli ona nie ma byc WCALE słodka? Zaraz sie okaze ze regularnie cukier wpyerdalam. O nie. %-)
[...] troche, cukru 2 płaskie łyżki i 8 rodzynek%-) tak kazali%-) zapach jest kiszonki, w smaku gazowane raczej nie, i non stop i po 24 h i po 48 lecą z dna bąbelki, czyli podejrzewam, ze to oznacza, ze szame jeszcze mają, czyli cukier nieprzerobiony@@-) DObrze mysle? Czekac, az przestanie bąbelkowac i wtedy bedzie dobra? Albo mniej zarcia im dac