[...] krew%-) ) Ale ja podałem opcję dla tych zapetlonych jak ja %-). Szanuję każdego objazdy ma wiedzę można się czasem nie zgadzać lub byc w błędzie. Normalka :-) ja morfo mam dobra ale znów cholesterole rozwalone. Każdy ma swoją piętę. Tak na marginesie mi akar podwyższa cukier Naczczo znacznie. Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-02-21 07:50:55
[...] można się czasem nie zgadzać lub byc w błędzie. Normalka :-) ja morfo mam dobra ale znów cholesterole rozwalone. Każdy ma swoją piętę. Tak na marginesie mi akar podwyższa cukier Naczczo znacznie. Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-02-21 07:50:55 k***a Dmq nie poznaję %-) Faktycznie odstawienie npp dobrze Ci zrobiło bo wcześniej czasami [...]
I po co Ci ta berberyna na low carbie? ;p czy juz o masie myslisz? ;p Przede wszystkim to mamie kupowałem (7nutrition) bo okropny ten cukier ma. Sam sobie też postanowiłem dodawać bo niby efekt uboczny to regulacja lipidów (co w sumie ma sens). GW odstawiłem na jakiś czas i podjadam berberynke.
[...] wyrzyt insuliny jak dziesiatki innych substancji ktore nie sa glukoza - je tez wyeliminujesz? insulina przy braku podwyższonego poziomu cukru we krwi upycha do tkanek ten cukier co jest aby potem nasilić procesy m.in. lipolizy tak jak napisałem wyzej na krtoka metas minimum bialka i minumum ww fajnioe moze sie spzrwezic bo waga szybko zleci [...]
[...] samo proch. Uzyteczny ale dopiero po ogarnieciu diety. Jedz gotowana marchew i buraki. Nie ma w nich nic zlego. Slodziki sztuczne wywalic, moze byc ksylitol, erytrytol albo cukier kokosowy, ale generalnie lepiej nie byc niewolnikiem slodkiego smaku. Polepszacz smakowy do omletu...lo matko !!! Zmieniony przez - Tetiszeri w dniu 31/10/2016 [...]
Mój majonez był kupny. Skład nie powala bo ma w sobie np. cukier, dlatego nie był to najlepszy wybór. Jeśli sama sobie kręcisz majonez na dobrym oleju to jest to zdecydowanie zdrowszy wybór, bo wiesz co jesz :)
[...] stopniach do miękkości – około 25 minut. Studzimy. Ser miksujemy z jogurtem, aż stanie się kremowy. Dodajemy też budyń. Dodajemy do niego jaja, przyprawy oraz słodzik ( lub cukier w wersji standardowej ), ponownie miksujemy aż się spienią. Dynię oddzielamy łyżką od skórek i dokładnie ubijamy na pure. Łączymy ją z masą serową i przekładamy do [...]
[...] wiec rozjasnie nieco sprawe po pierwsze to pisalam wczesniej ze nawet jak dieta byla wyczyszczota absolutnie ze wszystkiego tj nabial, pszenica, ostre rzeczy, smazone, bialy cukier etc to i tak tradzik sie pojawial Z kwasow byly migdalowy i glikolowy ale sie nie sprawdzily, po kuracji prawdopodobnie zrobie sobie laser frakcyjny albo kwas [...]
[...] z kombuchą. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/ca3475553a4545ea85337d49761c2c22.png Będę wdzięczna za namiary na jakieś dobre śledzie (marka, sklep?). Wszystkie, na które trafiam mają cukier. Ostatnio kupiłam takie na wagę, bo cukru nie miały, ale mają sacharynian sodu i coś podejrzane mi się to wydaje :-> Specjalnie sprzedająca na zaplecze leciała, żeby [...]
[...] ogóle to pochwalę się, że to pierwsze, jakie mi wyszły, a robiłam eksperymentalnie po 2 słoiczki z każdego przepisu, jaki znalazłam. Z każdego przepisu oczywiście wywaliłam cukier i tych na occie normalnie nie da się zjeść |-), ale na oliwie pycha:-)) Jakby ktoś miał fajny przepis na grzybki w occie, ale bez cukru, będę wdzięczna. PONIEDZIAŁEK [...]
[...] Płaty śledziowe w misce to moja robota. Trochę kwaśne mi się wydają. Musze pokombinować z przepisami, bo w sklepie w każdej zalewie jest cukier }:-((( Leki: Euthyrox 62,5 Napoje: czarna herbata aromatyzowana, woda filtrowana, herbata zielona Warzywa poza miską: mnóstwo rzeżuchy, cebula, kalarepy, kalafior [...]
[...] miodu nie papranym cukrem, czy mogę się w niego zaopatrzyć? Podczas długich wybiegań obowiązkowo biorę ze sobą coś(do niedawna izotonik) do picia aby uzupełnić elektrolity i cukier w organizmie, mogłabym robić własnej roboty napój z miodu,cytryny,szczypty soli i wody, bo sama mineralna to za mało. Jeśli macie inne pomysły bądź propozycję jestem [...]
[...] sposób na to, jedząc nadnercza(w XV w. już o tym wiedzieli). Jak dobrze pamiętam to zaczęli chorować na tzw choroby cywilizacyjne gdy pojawił się u nich m.in. rafinowany cukier i mąka, czyli nazywając inaczej, zamerykanizowali się. A więc moje pytanie brzmi: czy mięso/podroby aby na pewno powodują zakwaszanie i inne choroby? Skoro patrząc np [...]
[...] ten post i szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego chce mi się długo spać. Byłbyś w stanie w skrócie mi to opisać? Po przeczytaniu tego postu dodam że regularnie badam cukier gdyż jestem obciążona genetycznie (babcia i ojciec) i staram się kontrolować swój stan. Tarczyce miałam badaną ze względu na nagle tycie ale nie wiem jakie dokładnie [...]