nie no jasne kazam ja nawet nie mam zamiaru tego ruszać tylko poprostu sie tym zainteresowałem bo wkołko na forum to samo.już znalazłem małe co nieco .ale jak ktos ma cos na temat ludzi którzy stosowali i mogą sie podzielić spostrzzeniami tego mi trzeba Zmieniony przez - feree w dniu 2005-04-25 23:13:49
czacha rób tak jak Michail mówi, bo przez pół godziny (bo to minimum jeśli chcesz spalać tłuszcz) nie dasz rady boksować ze stałym tętnem, minuta boksowania, minuta przerwy i tak 20x jasne?
jasne.... Tekst tygodnia - z poczty moderatorskiej :) "dlaczego naryszylem i czym dziadzial nierozumie !!!" ------------------------------ Zamiast dać mi soga kliknij w pajacyka http://www.pajacyk.pl "Moderator w dziale Trening"
Tak jasne napisal ze chyba tak jest bo kiedys tak bylo ale nie wie jak to jest teraz. O SP nic mi nie pisz bo biore to teraz i moge sobie na pudelku poczytac. 80% soja a serwatka i albumina ile?? Taka odp. mnie nie kreci...
Nie spotkałem się z opinią by koniecznością było, że alkoholik ma pisać pracę dyplomowa o alkoholizmie, a chory na jakieś schorzenie, prace na temat jego leczenia.. Jasne, poszerza to horyzonty ale bez jaj, w większości wystarcza przedstawienie jakieś sylwetki z którą się ma kontakt. To jest praca naukowa, gdzie wyraźnie wątki naukowe są [...]
Jasne georgu, billabong na 100% wie co to jest ATC (jak sam byłem zielony to irytowały mnie takie odpowiedzi). Billabong, ATC to trening obwodowy, czyli tak jak napisał Kuro - na każdym treningu ćwicz każdą partię mięśni (przez 2 miesiące). Domyślam się, że chciałbyś ważyć 90kg i nie mieć wcale tłuszczu:), czyli dieta na start to unikanie syfu [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Każdy z jak najmniejszym składem ( 4- 5 rzeczy w składzie jest najlepszy) a z tych wszystkich najlepszy żytni,orkisz ,graham,razowy ( unikaj pszennych) i pamiętaj że ciemne pieczywo nie oznacza że jest lepsze bo żytnie sa też jasne ..SKŁAD jest najważniejszy a nie nazwa i kolor
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] mam być szczera, ale może mało widać. Z dobrej jakości mąki (tzn. mało oczyszczonej) pieczywo nigdy nie wychodzi tak białe - może być jasnobrązowe, szarawe - ale nigdy takie jasne (chyba żeby to była jakaś specjalna mąka). To, że jest smaczne, niczego nie dowodzi, bo większość ludzi lubi biały chlebek. Powinno być zrobione całkowicie lub w [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] z otrębów: http://piekarstwo.ubf.pl/readarticle.php?article_id=10 Zobacz, ile jest typów mąki. Z razowej żytniej wychodzi ciemnobrązowy, dość ciężki i gliniasty chleb, z jasnej - lekki i jasny w kolorze. Widziałam żytnie chleby tak waciate, że dwoma palcami dały się zgnieść do grubości prawie naleśnika... Z razowym żytnim tak się nie da [...]