SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

SFD TEAM: Mariusz Żaba-Przygotowania do sezonu jesień 2022

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2858164

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 14985 Napisanych postów 31298 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 211958
Krokow rękawki a w pl zima . Tam taka wiosna lekka można powiedzieć .
1

omerta 2

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Dziś chlodno ale pierwsze dwa dni normalnie opalanie na plaży a wieczorem na miasto w krótkim rękawku ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Ostatnio koleżanka przywiozła mi daktyle i chałwę z Betlejem. I tak dobrych daktyli nigdy nie jadłem! Chociaż prosiłem o złoto, kadzidło i mirrę :/
2

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Daktyle wezmę napewno ojcu. A chałwy to tutaj jest od zajabania ale ja je chyba nie lubię xD jadłem kiedyś w PL i była chvjowa ale przypuszczam że tutaj bedzie inna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Wiadomo, to trzeba lubić. Ale widzisz, ja to bym wziął spróbował wszystkiego czego nie ma u nas (albo tego, z czego słynie dany kraj, bo zazwyczaj różnica w smaku/jakości, to jest przepaść), bo kiedy znów w życiu będziesz miał taką okazję?
No ale ja to ja


Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2020-02-08 17:27:12

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5123 Napisanych postów 13126 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 771230
Ja tez nie mógł bym się oprzeć regionalnym specjalom. Ale to ja
1

"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cayek__Road_to_Aesthetics_2015/16_-t1062933.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 14985 Napisanych postów 31298 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 211958
A ja się boje jeść nowości , czegoś czego nie znam
Nie lubię eksperymentów .

No chyba , ze alkohol regionalny . Tego nigdy nie odmawiam


Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2020-02-08 17:39:47

omerta 2

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237847
kurczaki, oglądam te zdjęcia i stwierdzam że świetne to miejsce :D
Wypoczywaj tam i wracaj w pełni zregenerowany :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
BzykuDG
Wiadomo, to trzeba lubić. Ale widzisz, ja to bym wziął spróbował wszystkiego czego nie ma u nas (albo tego, z czego słynie dany kraj, bo zazwyczaj różnica w smaku/jakości, to jest przepaść), bo kiedy znów w życiu będziesz miał taką okazję?
No ale ja to ja







Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2020-02-08 17:27:12


Ale właśnie jak narazie próbuje po kolei.
Humuss tutaj ich danie i od razu próbowaliśmy ;)
Trochę czytałem na necie co warto i tak samo kawa owoce lody pyszną.
Jedynie ta chalwa ale może też wpadnie.

Tez właśnie mam podobne podejście że jak już gdzieś jesteśmy jem co innego bo wiaodmo już drugi raz tutaj nie będę na 99.9% po drugie mało kiedy wpada u mnie jakiś czit więc wakacje idelanie okres pod to ;d no i tez głównoe dlatego już nie biorę all żeby właśnie tu i tam spróbować.
Nie na żreć się pod korek a popróbowac. Póki co jeszcze ani razu nie byłem najedzony/przejedzony no ale u mnie o to ciężko xD

Dziś dla odmiany w chińskiej coś jak krokiet z krewetkami i kurczak w cebuli i czosnku ;d to w sumie wpadło na spontanie bo knajpa nam po drodze w oko wpadło. Po cebuli pewno jutro będę cieprial ale trudno :d




Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2020-02-08 19:50:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5123 Napisanych postów 13126 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 771230
A ja tam na głoda posypuje cebule solą i jem jak jabłko...
1

"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cayek__Road_to_Aesthetics_2015/16_-t1062933.html

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wyjazd na zawody w piątek w dzień ładowania.

Następny temat

SFD Team: Łukasz Modzelewski i Przemek Górynowicz

WHEY premium