SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

SFD TEAM: Mariusz Żaba-Przygotowania do sezonu jesień 2022

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2858033

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 1668 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 347377
To teraz Marian mi jeszcze powiedz ile stopni piekarnik, jak długi i czy z termoobiegiem Robisz w papierze do pieczenia czy prosto do formy np. popsikanej PAMem żeby nie przywierało?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
200* termoobieg, czas jka mi sie przypomni:d czasem 35-40min a jak zapomne to nawet godzina xD mam silikonowe to bez papieru tlyko troszeczke psikam pamem, ale nawet nie trzeba, a jak mialem zwykła blache to papier i papier pamem i nic nie przywiera
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2435 Napisanych postów 3137 Wiek 32 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 173179
smaczne są te ciasta, ale mnie jakoś za mocno zapychały osobiście, fajna opcja na redu tho
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Dawid tez chyba zalezy z czego zorbisz, bo jak sama maka to fakt suche ale z kaszy jaglanej/kuskus/płatki jalane jak namoczymy to mega soczyste sa i u mnie osobiście wchodzi moment. Kocham omlety wiec teraz za nim tych wegli troche jest to sobie korzytsam :D


Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2017-08-19 13:12:00
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2435 Napisanych postów 3137 Wiek 32 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 173179
Nie nie, fajne wyszły na prawdę, chodzi mi o to, że zapychające nie , że suche
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21513 Napisanych postów 30767 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870201
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
prz1993
A u mnie zawsze się rozlatuje to ciacho


Może za mało spoiwa, czyli białek dajesz?

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 1668 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 347377
Dzięki Marian, spróbuję, ciekawe jak wyjdą bez termoobiegu. Mój piekarnik z PRLu go nie posiada
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 857 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 112304
Mariusz możesz wytłumaczyć dlaczego bierzesz aż 30g kreatyny? Pytam z ciekawości. Wiem, że to jako dodatek ale zawsze może czegoś nowego się dowiem..

Osc.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Przemek dokładnie jak Bzyku, moze za suche ciasto robisz

Damian ja tez mam taki jeszcze jeden stary, to tam nie da rady tak zorbic dobrze:d ale w nowym własne gdzie jest termoobieg to igła

Mortalus
Mariusz możesz wytłumaczyć dlaczego bierzesz aż 30g kreatyny? Pytam z ciekawości. Wiem, że to jako dodatek ale zawsze może czegoś nowego się dowiem..


Teraz juz tylko daje na trening, nie zmieniłem szablonuWpiski xD
Szła taka ilosc testowo bo miałem zapas kreatyny i tez "suplemntacja" niby sprzyjała temu ze wiecej jestesmy wstanie wykorzytsac
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wyjazd na zawody w piątek w dzień ładowania.

Następny temat

SFD Team: Łukasz Modzelewski i Przemek Górynowicz

WHEY premium