Chamillion, po pierwsze co mi sie rzuca w oczy to za dlugie przerwy pomiedzy posilkami.
Stad twoje problemy z czasem np pomiedzy 1 a 2 posilkiem 3,40h.
Dalej wiem bardzo malo o tobie, wiec nie wiem jak Cie oceniac-trening, ile wazysz przy danym wzroscie.
Wiem tylko ze masz 16lat i prawdopodobnie jestes ekto.
I jezeli faktycznie tak jest to zjadasz za duzo lipidow, za malo wegli.
W takim przypadku powinienes sporzywac rowniez wegle do ostatniego posilku, najlepiej i niskim IG.
Ogolne wydaje mi sie ze masz malo bialka(pomimo ze nie znam twojej wagi), bo 40g piersi z indyka to niecale 10g bialka na posilek.
W pierwszym posilku zamienilbym twarog i mleo na jaja.
Ogonie zmniejszylbym porcje warzywek, spowaniaja absorbcje innych makroskladnikow.
A na pewno wyeliminowalbym w okresie okolotreningowym.
Dodaj witaminy i mineraly, bo poprzez zmniejszenie ilosci warzyw moze ich w diecie brakowac.
Czy warzysz 50kg ze tylko 50g carbo po treningu sporzywasz?
Pozdr.
Stad twoje problemy z czasem np pomiedzy 1 a 2 posilkiem 3,40h.
Dalej wiem bardzo malo o tobie, wiec nie wiem jak Cie oceniac-trening, ile wazysz przy danym wzroscie.
Wiem tylko ze masz 16lat i prawdopodobnie jestes ekto.
I jezeli faktycznie tak jest to zjadasz za duzo lipidow, za malo wegli.
W takim przypadku powinienes sporzywac rowniez wegle do ostatniego posilku, najlepiej i niskim IG.
Ogolne wydaje mi sie ze masz malo bialka(pomimo ze nie znam twojej wagi), bo 40g piersi z indyka to niecale 10g bialka na posilek.
W pierwszym posilku zamienilbym twarog i mleo na jaja.
Ogonie zmniejszylbym porcje warzywek, spowaniaja absorbcje innych makroskladnikow.
A na pewno wyeliminowalbym w okresie okolotreningowym.
Dodaj witaminy i mineraly, bo poprzez zmniejszenie ilosci warzyw moze ich w diecie brakowac.
Czy warzysz 50kg ze tylko 50g carbo po treningu sporzywasz?
Pozdr.
Wal śmiało - odpowiem na każde pytanie
TRENING OSOBISTY 604 971 921