Szacuny
11
Napisanych postów
1189
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14263
Wielkie dzieki za odp .ale to mnie nurtoje...
Podczas ladowania sodem i nawadniania robisz ketoze ??Tak ze powiedzmy 3 dni jesz same bialko ??I czy podczas czegos takiego da sie wlasnie cwiczyc bo to zero wegli itp ??
Zmieniony przez - StefaNX w dniu 2006-07-21 11:58:05
Szacuny
0
Napisanych postów
295
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4143
Skunksiarz co ty ******lisz ze wszystko zalezy tylko od genetyki.Zobacz na to zdjecie co Rafał mówił jak wyglądał kiedyś.A poza tym jak jesteś ****a zawodowcem to masz wiedze i potrafisz pomóc każdemu bez względu na wage wielkość itp.Poza tym nikt ****a nie urodził się koksem i kulturystą
Szacuny
6
Napisanych postów
1560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6223
Rma nie wiem skad wyd****es tą fotke ale o tej wlasnie mowilem.
Fakt ze geny trzeba miec zeby sie wspinac na ME czy dalej.
Jednak skad wiedziec czy mamy dobre czy nie.
Myslicie ze jak wtedy (chodzi o to zdjecie) patrzylem w lustro i na silowni nie moglem wycisnąc 60kg to myslalem sobie: stary Ty cwicz i jedz bo wygladasz super, bedziesz slawnym zawodnikiem.???
Nie znalem swojego ukladu miesni dopoki sie nie wyrzezbilem pierwszy raz.
Zawsze bylem zalany a kurczaka jadlem raz na 2tyg, bo babcia wtedy robila rosół z kury.
I to nie piersi (bo byly za suche i nie dobre) ale nozki i udka.
Szacuny
0
Napisanych postów
295
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4143
Jestem zalogowany na innym forum pod innym nickiem.I stamtad mam ta fotke , zapisalem ja sobie na dysku zeby patrzec na nia jak bede mial watpliwosci.Zeby zobaczyc ile mozna osiagnac Pozdro
" I Nie Pytaj Mnie Jaki Jest Mój Cel Ważne Że Ja Wiem "
Szacuny
6
Napisanych postów
1838
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
38624
rma to teraz przyglądnij się na tym zdjęciu na łapy Rafała, widać dokładnie nadgarstek i jakie ma grube kości, popatrz na ogromną dłoń wklejasz zdjęcie osoby która jeszcze nie zaczęła ćwiczyć i wydaje Ci się że jesteś prze***** bo coś udowodniłeś?? Tak udowodniłeś że mam rację i jak ważna jest genetyka
Ty wogóle rozumiesz co ja pisze?? Bo wydaje mi się że nie bardzo