Szacuny
5
Napisanych postów
1476
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
10822
myśle Jacku że kupie pół na pół tyle ale tego waszego produktu nigdzie nie widze jaka cena i dawkowanie?? jak bys to połączył te BCAA ita GLUTAMINE co kiedy.. twoim zdaniem?? zamiast 14 caps bcaa dam 7 a te 7 które odetne jakoś ta GLUTAMINĄ.... tak powinno byc dobrze
Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Cena tak jak wspominalem 91zl,+/- w zaleznosci od sprzedajacego.
Dawkowanie standardowe:
D.T. na czczo 4-5g, po treningu j.w,oczywiscie mozna by bylo zrobic to bardziej optymalnie ale patrzymy w tym momencie na ekonomie stosowania produktu
D.N na czczo j.w i przed snem tak samo
Bcaa w dawce 4-5g do kazdej porcji glutaminy.
Szacuny
6
Napisanych postów
606
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
18352
Witam
Mimo charowania w robocie postanowiłem zrobic cykl na stakach okolo 60 dniowy bede cwiczył 4x w tyg .
Suple ktore bede stosował to Horse power + Storm i własnie mam jeszcze shock therapy i mam zwiazku z tym pytanie chciałbym brac tylko w DT shock therapy aby dodał mi jeszcze bardziej pawera i ochoty do treningu po ciezkim dniu w pracy w jaki sposob mam polaczyc te suplementy w DT ?
Czy moge brac shocka i hp prawie jednoczesnie przed t? ( 45min przd HP i po 15 minutach shock therapy ? jezeli nie to jak to proponujecie połaczyc ?
Pozdrawiam
Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Pryszczal wolowina jest bardzo mile widsziana tak w formie tatara, jak i kotletow mielonych.
Pamietaj tylko ze powinna byc w miare chuda.
To jezeli chodzi o robienie masy, przy redukcji nie sprawdzi sie.
Losvato nie ma sensu przesadzac z iloscia kreatyny i jej podobnych.
Na czczo wez hp(jezeli twoj zoladek zle znosi takie rzeczy, to zarzyj go 40-50min po 1posilku), na 0,5h przed treningiem shock therapy a po treningu storma.
Szacuny
6
Napisanych postów
606
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
18352
Dziekuje za odpowiedz , z żoładkiem nie mam najmniejszych problemów wiec naczczo jak piszesz bedzie hp .
mam jeszcze pytanie jak podzialic grupy miesnowe do tego cyklu ?
Pozdr
Zmieniony przez - losvato w dniu 2007-10-22 19:27:29
Zmieniony przez - losvato w dniu 2007-10-22 19:30:38