Szacuny
6
Napisanych postów
1560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6223
Ja akurat jestem typem ktory strasznie sie boi utraty masy.
Dlatego nawet gdy pozwalam sobie na cos dodatkowego to jest zawsze po tym co powinienem zjesc.
Czyli np.jem 2paczki ryzu + 300g piersi + deser(pizza)
Szacuny
6
Napisanych postów
1560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6223
ADIIK biore tyle roznych supli ze abym mogl cos powiedziec o dzialaniu tego produktu to musialbym chyba tylko to brac.
Nie jest to suplement ktorego dzialanie poczujesz niewiadomo jak.
Kobiety u mnie kupują na cellulit i niby pomaga bo biorą Clarinol a to nie jest az takie tanie.
Ja bralem kiedys ale tylko po to zeby cos tam tluszczu bylo, bo nie lubie tlustej żywnosci.
Szacuny
3
Napisanych postów
1863
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
10790
Cześć!
Mam do Ciebie takie pytanie, być może już gdzieś na tych 44 stronach na nie odpowiadałeś.
Jak to jest z Twoim treningiem?? Od zawsze ćwiczysz splitem, czy prubowaleś również robić treningi HST, HIT. Jeśli tak to co lepiej Ci się podoba i dlaczego??
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
Rafal dzieki za vitargo, nie wiem jak po paru kg, ale zasmakowalo mi Sorki ze sie nie przedstawilem ale miales gosci to nie chcialem robic zametu Jeszcze na pewno wpadne.
Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Z tym CLA to jest tak że trzeba go długo brać aby odczuć pozytywne efekty< ale większość osób zarzywająca ten specyfik chwali sobie efekty za to że są bardziej stałe.
Może podyktowane jest to tym że oprócz eliminowania prostoglandyn itp., również zatrzymuje azot.
Czyli kończąc taki dłuższy cykl(np.3miesieczny)mamy w rezultacie więcej mięśni i mniej fatu.
Ale tak jak Rafał już pisał CLA bardzo chętnie jest używany przez kobiety. Może wynika to z tego że na inne substancje patrzą z niechęcią lub po prostu nie moga ich brać z racji fizjologii.