OK Koko, wklejaj.
Z tego co slyszalem to trening Alri to mieszanina tego i owego cos na wzor
Animala.
Mam propozycje wklej link, chetnie przysfoje.
Zgadza sie Fukinhot, moja nieuwaga, Leviatan jest paolo alto labs.
Zgadza sie ze mozna przyjmowac wyciag z kory wierzby bialej ale aspiryna lub polopiryna to czysty kwas acetylosalicylowy czyli istota z tego wyciagu.
Zgadza sie ze nie mozna przesadzac z spiryna gdyz hamuje to wydzielanie obydwu frakcji prostoglandyn.
Czyli tych odpowiedzialnych za wspieranie czynnikow powodojacych gromadzenie tkanki tluszczowej,wywolujacych stan zapalny ale rowniez tej frakcji ktora jest odpowiedzialna za regeneracje blony sluzowej jelit i zoladka.
Oczywiscie mozna poprobowac, nikt od razu nie doprowadzi do wrzodow zoladka.
Polecem na poczatek Polska polopiryne, jest lagodniejsza.
Jezeli jednak doszloby do ujawnienia sie negatywnych skutkow ubocznych to polecam wyciagi z imbiru.
Eliminuja tylko frakcje prostoglandyn odpowiedzialna za stany zapalne.
Ale pamietajmy ze aspiryna/polopiryna ma szerokie pozytywne spektrum np przeciwdziala zlepianiu czerwonych krwinek a wiec przeciwdziala skrzepom, zatorom itp pzyjemnoscia.
Z tego co slyszalem to trening Alri to mieszanina tego i owego cos na wzor
Animala.
Mam propozycje wklej link, chetnie przysfoje.
Zgadza sie Fukinhot, moja nieuwaga, Leviatan jest paolo alto labs.
Zgadza sie ze mozna przyjmowac wyciag z kory wierzby bialej ale aspiryna lub polopiryna to czysty kwas acetylosalicylowy czyli istota z tego wyciagu.
Zgadza sie ze nie mozna przesadzac z spiryna gdyz hamuje to wydzielanie obydwu frakcji prostoglandyn.
Czyli tych odpowiedzialnych za wspieranie czynnikow powodojacych gromadzenie tkanki tluszczowej,wywolujacych stan zapalny ale rowniez tej frakcji ktora jest odpowiedzialna za regeneracje blony sluzowej jelit i zoladka.
Oczywiscie mozna poprobowac, nikt od razu nie doprowadzi do wrzodow zoladka.
Polecem na poczatek Polska polopiryne, jest lagodniejsza.
Jezeli jednak doszloby do ujawnienia sie negatywnych skutkow ubocznych to polecam wyciagi z imbiru.
Eliminuja tylko frakcje prostoglandyn odpowiedzialna za stany zapalne.
Ale pamietajmy ze aspiryna/polopiryna ma szerokie pozytywne spektrum np przeciwdziala zlepianiu czerwonych krwinek a wiec przeciwdziala skrzepom, zatorom itp pzyjemnoscia.
Wal śmiało - odpowiem na każde pytanie
TRENING OSOBISTY 604 971 921