Szacuny
6
Napisanych postów
1560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6223
Janek w tym cala siła ze nie kazdy to potrafi. Dlatego nie kazdy moze byc zawodnikiem, a Ci z kolei dzielą sie na tych lepszych i gorszych.
Kiedy jestem na diecie to wiem ze gdybym sie skusił na cokolwiek to czulbym sie gorzej niz kiedy na nic sobie nie pozwalam.
W świeta albo inne domowe imprezy zamykam sie w pokoju i wychodze tylko za potrzebą.
Unikam imprez, zbiorowych spotkań (gdzie zawsze towarzyszy dobre zarcie).
Wszystko to troche przypomina zycie ascety, prawie jak w klasztorze.
Szacuny
0
Napisanych postów
295
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4143
Rafał jakie suplementy są niezbędne do budowania masy według ciebie ?? Czy białko , carbo i gainer w zupełności wystarcza ?? Chodzi mi tu raczej o takich zwykłych ludzi którzy ćwiczą i nie mają zamiaru startować w jakiś zawodach czy coś takiego Pozdro
" I Nie Pytaj Mnie Jaki Jest Mój Cel Ważne Że Ja Wiem "
Szacuny
0
Napisanych postów
206
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4145
To prawda. W tym sporcie aby cos osiagnac trzeba miec cholerne samozaparcie. Pokus co nie miara.
Musze przyznac ze Rafal to gosc, ktory postawil sobie cel jasno i robi wszystko aby go osiagnac. Nie ma ze boli. Animalowske slogany "Shut the f*** up and train" i inne swietnie tutaj pasuja.
Szacuny
14
Napisanych postów
1377
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17691
ja bym nie chciał do takiej rodziny.Spartanie to chyba jedyny naród, po którym nie została żadna literatura,sztuka. Życie to jednak więcej niż tylko wojna. Albo sztanga.