Szacuny
6
Napisanych postów
1560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6223
Ritual sam ryz jem tylko w okresie przygotowawczym - tak jak napisał Jacek.
Teraz po treningu jem paczke ryzu + 2miarki UltraMass + 1,5miarki 100%Whey.
Szacuny
1
Napisanych postów
56
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2053
Wiec zadaje pytanko tutaj Rafał w gazetce "Kulturystyka i Fitness Sport dla wszystkiich'(sdw)jest podany twoj plan treningowy,i ja mam pytanko odnośnie tego planiku,czy ty nim cwiczysz w trakcie robienia masy czy jest to raczej taki typowy poza sezonowy trening??
Oczywiscie chodzi mi o numer z tego miesiąca Chyba do dobrego działu trafiłem
Zmieniony przez - arczi_cool w dniu 2006-07-10 12:43:40
Szacuny
6
Napisanych postów
1560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6223
Twoje pytanie zawiera kwestie wykluczające sie wzajemnie, bo mase robie wlasnie poza sezonem. Sezon to czas konkretnego przygotowania i zawodów.
Ale wiem o co Ci chodzi, wiec luz.
Ten trening w SdW robie offseason czyli wtedy gdy buduje mase.
Jest to kombinacja treningu masowego z siłowym.
Szacuny
14
Napisanych postów
1377
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17691
mam taki pomysł na zejście z bf i przy okazji roztrenowanie przy nieprzejmowaniu się masą (która zeszła niemal całkowicie po 4mcach kontuzji i operacji):
rano whey amino, trening javorka (kompleks sztangowy: 5ćwiczeń siłowych po 6powt wykonywanych jedno po drugim, 6 serii) i od razu bieg. Co wy na to?
dieta poza tym intuicyjna, ale na bilansie, 2g b,1-1,5 t, reszta ww
Szacuny
14
Napisanych postów
1377
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17691
one są takie "aerobowe z ciężarem" bardziej, tu jest link: https://www.sfd.pl/temat50046/ już tak 2x zrobiłem i nie zasłabłem, 0 negatywnych symptomów
wykombinowałem że oczyszczam się z glikogenu i wtedy daję aeroby(bieganie)
ww- no odejmuję od 2500kcal ok 600kcal b i z 700g t i wiem ile paczek ryżu/kromek chleba/kaszy/kuskus mogę mniej-więcej zjeść
wcześniej robiłem holistyczny 5x5 i pakowałem 150ww po i przed treningiem, pod wieczór tylko tłuszcz i białko (no chyba że strzqaszny głód dopadał)
Szacuny
1
Napisanych postów
137
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
52542
Rafal pytanko odnosnie diety w okresie robienia formy czy przez te 3 czy 4 miesiace dieta jest trzymana w 100 %? czy zdarzaja sie jakies planowane odstepstwa (poza sezonem to wiadomo )