Szacuny
0
Napisanych postów
295
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4143
Nie Jacek na treningu nigdy nie wymiotowałem jeszcze.Drugi posiłek kończe po 10 pare minut , a siłownie mam o 11.Zawsze po posiłku odpoczywam jeszcze.A wymiotuje najczęściej zaraz po posiłku lub jak już mam końcówke na talerzy wtedy właśnie mnie "łapie" Pozdro
" I Nie Pytaj Mnie Jaki Jest Mój Cel Ważne Że Ja Wiem "
Szacuny
7
Napisanych postów
2718
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
42679
Mam pytanko odnoscnie spozywania posilkow w okrerslonej porze jem tak 8,30 10,30 13,00 itd a moje pytanie dotyczy sniadania nieraz zdarza mi sie zaspac i jem okolo 9 nieraz 9,20 czy nastepny posilek jesc juz zgodnie z godzina czy przesunac odpowiednio do gory.
Szacuny
7
Napisanych postów
847
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12430
Pytanie do Pana Rafała B. : Czy stosujesz w rocznej suplementacji czysty monohydrant kreatyny? Jeśli tak to w jakim okresie jak długo i jak dawkujesz. I ostatni szczegoł, czy Twoim zdaniem stosowanie monohydrantu kreatyny ma sens jeśli zależy ćwiczącemu na dobrej jakości mięśnia? Czy mono nie psuje wizualnie mięśni? Dzieki z góry za odp.
Szacuny
0
Napisanych postów
295
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4143
"hydrant" hehe Co do oleju to wy***a**m go z tego posiłku przedtreningowego i wszystko jest spox.Mam tylko pytanie czy po jakimś czasie dodawać stopniowo oliwę , czy zostawić ten posiłek już bez oliwy ??
" I Nie Pytaj Mnie Jaki Jest Mój Cel Ważne Że Ja Wiem "
Szacuny
6
Napisanych postów
1560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6223
Rma wywalając olej obnizyles kalorycznosc.
Jesli chcesz wrocic do jej poziomu to stopniowo dodawaj - mysle ze po 5g. Jesli bedzie ok to dojedz do stanu jaki miales przed obcieciem i tak trzymaj.
Natomiast jesli problem sie powtorzy to wogole zrezygnuj z takiej opcji i zwieksz kalorie węglami lub białkiem.
Norysek aktualnie stosuje mono - jesli dbasz o diete to nie zawazy na jakosci mieśnia. Jedynie jesli masz do tego tendencje to moze Cie podlać wodą - stąd złudzenie ze miesnie tracą na gęstosci. Pozniej gdy odstawisz, to woda zejdzie a miesien bedzie wyrazny i wiekszy od stanu sprzed cyklu (jesli dobrze wykorzystasz moc tej kreatyny)