Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Kamsonik moim zdaniem fajnie bedzie jak dodasz podejscie holistyczne do kazdego cw np rozpietki i wyciskanie lezac w poziomie 1 seria 12-15, 2 seria 6-8, 3seria 12-8.
Tylko przy cw 1 a z reguly jest to cw wielostawowe, czyli bardziej obciazajace. Z racji tego ze uzywa sie wieksze ciezary powinienes zrobic wiecej serii rozgrzewkowych mimo wszystko.
Szczegolnie jezeli beda to duze grupy miesniowe, wykonywane jako pierwsze w treningu.
Szacuny
6
Napisanych postów
606
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
18352
haha nie nie sprawdzam , od ciebie Jacek nie dostalem odpowiedzi na zadane pytanie po przez email wiec zadalem tu , musze dostac jak naszybciej odp bo mi ucieknie oferta dosyc dobra na ta druga glute , ale nie wiem w koncu jaką brac , a tak naprawde to nie chcialem zadawać tu tego pytania , sory jezeli żle to zrozumiales .
Pozdr
Zmieniony przez - losvato w dniu 2007-04-11 21:53:57
Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Wyslalem przed chwila odp. a jak brac?
To zalerzy i od stazu , wagi?
Najwazniejsze to na czczo , przed i po treningu.
Dawka? 5g i wzwyz, to zalerzy ile wazysz i jak ostro trenujesz.
Szacuny
4
Napisanych postów
756
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
27814
Hej !
Pytanie do załogi Kaizen Team
Za rok pisze mature ale ze mam sporo materialu do nadrobienia to z silka szlaban az do matury...moj blad...
Chodzi mi o suple poprawiające koncentracje itp...
Obecnie zaczynam brac lecytyne w dawkach 4x5g dziennie (10g dawalo juz widoczne, zadowalające efekty)az do matury...no i jak kasa wpadnie to po wakacjach na samym poczatku roku szkolnego planuje cos w stylu lecytyny kupic...no wlasnie...co jest godne jeszcze godne polecenia ??
(tylko nie myslcie sobie ze te "wspomagacze" maja sie za mnie uczyc, bo bez checi....sami wiecie :) a checi sa)
Podajcie prosze jakies propozycje i cos sie wyskrobie z nich ;)
Pozdrawiam i dobrej nocy